În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 28/12/2012 Tigara electronica NR1 va ureaza „La multi ani!”

Tigara electronica Nr1

Scriem acest post pentru a va ura, din partea echipei Tigaraelectronica-NR1.ro un AN NOU FERICIT, multe impliniri – pe toate planurile, dar in special in viata de vaperi, sa fiti sanatosi, sa aburiti cat mai putina nicotina si sa fiti fericiti facand asta.

In ceea ce ne priveste pe noi in noul an, vom incerca sa va aducem cat mai multe produse inovatoare impreuna cu cei de la Vipercig, sa va tinem la curent, in continuare, cu ultimele noutati care apar in industria de tigari electronice si sa ajutam cat mai multi romani fumatori sa renunte la tigarile obisnuite si sa duca un stil de viata mai sanatos.

Vom incerca constant sa imbunatatim produsele pe care le comercializam, de aceea va rugam sa ne criticati constructiv, pentru ca vom face tot ceea ce ne sta in putinta sa corectam ceea ce nu este in regula. Va pregatim si cateva surprize in noul an, speram sa va placa.

Anul acesta am ajutat multi oameni sa renunte la fumat cu tigara electronica. Nu uitati ca ne puteti suna pentru orice intrebari si nelamuriri legate de tigarile electronice. De asemenea v-am pus la dispozitie o multime de articole cu studiile internationale facute de doctori renumiti ce lupta impotriva fumatului. Accesati sectiunea „Noutati” si cititi tot ce apare nou in industria de tigari electronice.

Incheiem acest post cu rugamintea de a ne ajuta sa crestem – dati like la posturi, clasificati, share - nu aveti idee cat de mult ne ajutati facand aceste lucruri care va iau 2-3 secunde maxim.

Echipa Tigaraelectronica-NR1.ro va ureaza un AN NOU FERICIT SI LA MULTI ANI!

Vapati tigari electronice de calitate!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate