În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 19/12/2012 Incepator cu tigara electronica si deja te simti un vaper inrait?

tigara electronica Nr1
Ai facut trecerea la tigara electronica si te simti deja un vaper inrait? Tigara electronica nu este niciodata departe de gura ta si, cu siguranta, niciodata departe de mainile tale.

Nu iti face griji, acest lucru este normal si cu totii am trecut prin asta.

Vapatul este diferit de fumat. Actiunea poate fi similara, poate arata asemanator, dar ceea ce inhalezi este diferit, nicotina este diferita iar pe langa aceasta nu primesti mii de chimicale si nu are un timp limita – adica nu se stinge ca o tigara din tutun. O tigara obisnuita o aprinzi, o fumezi si s-a terminat. In ceea ce priveste vapatul finalul nu este atat de clar definit si poate dura ceva timp pana cand intra in ritmul tau individual.

Primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa nu iti mai faci griji. Al doilea, este sa ai grija sa nu inhalezi o cantitate prea mare de nicotina deoarece risti sa ai dureri de cap.

Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa verifici concentratia de nicotina. Multi care sunt la inceput folosesc un elichid cu 18 mg de nicotina, cand defapt au nevoie de 24 de mg. Este bine ca la inceput sa primesti o concentratie de nicotina similara cu ceea pe care o primeai cand fumai. Mai apoi, dupa ce te obisnuiesti cu tigara electronica, poti reduce treptat nivelul de nicotina.

Vaparea continua poate dura aproximativ o luna pana cand te vei adapta la noul tau obicei. Nu trebuie decat sa iti asculti corpul, el iti va spune cand sa te opresti si cand mai ai nevoie de nicotina.

Renuntarea la fumat cu tigara electronica este o schimbare majora in viata oricarui fumator. Prin urmare, trebuie sa ai rabdare pana cand te vei obisnui, pana cand corpul tau se va obisnui cu aceasta schimbare. Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le stii despre vapat, poti citi mai multe informatii si noutati despre tigari electronice, pe site-ul nostru.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate