În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 17/12/2012 Clearomizor CE4+ Vipercig, compatibil cu toate modelele de tigari electronice EGO

Multe persoane prefera sa foloseasca clearomizoare deoarece acestea le scutesc de schimbarea constanta a atomizorului si a cartuselor. Clearomizorul C4+ Vipercig pentru tigara electronica EGO ofera multiple beneficii, de la capacitate mare de stocare la economisire a bugetului.

O capodopera vizuala, acest clearomizor este fabricat de Vipercig, un brand de tigari electronice premium. Transparenta rezervorului adauga un plus de eleganta si, de asemenea, permite utilizatorului sa vada cat elichid mai are in el. Datorita calitatilor fizice diferite, poti avea o tigara electronica care spune multe despre personalitatea ta.

Acest clearomizor este special deoarece retine o cantitate mare de elichid. Cu o capacitate de 1.6 ml, poti sta linistit/a deoarece nu va trebui sa umblii mereu dupa tine cu sticluta de elichid. Capacitatea de stocare este dubla fata de cea a unui cartus mediu.

Reumplerea lui se face foarte usor. Nu trebuie decat sa desurubezi varful si sa torni elichid. Datorita spatiului mare nu trebuie sa folosesti siringa pentru a reumple. Poti picura elichidul direct din sticluta.

Aroma elichidului poate fi savurata in intregime cu clearomizorul CE4+ Vipercig, deoarece acesta previne aparitia gustului si mirosului de ars. Acesta ajuta, de asemenea, la minimizarea riscului de scurgere, care este foarte frecvent la atomizoare cu cartuse separate. Prin urmare, nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei pata cu elichid locurile in care depozitezi tigara electronica.

Utilizarea unui clearomizor permite utilizatorilor de tigari electronice sa economiseasca bani. Simplul fapt ca aceasta componenta poate fi reincarcata, aduce un plus la buget. Iar faptul ca nu trebuie schimbata asa des, precum atomizoarele sau cartusele, permite vaperului sa economiseasca bani.

Clearomizorul CE4+ Vipercig este compatibil cu toate modelele de tigari electronice EGO. Poti achizitiona clearomizorul CE4+ Vipercig direct de pe site-ul nostru, Tigaraelectronica-nr1.ro, sa ne poti contacta pentru a face comanda la telefon.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate