În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 12/12/2012 Mai multe studii care demonstreaza ca tigara electronica ajuta fumatorii sa renunte

Indiferent ca decizi sa elimini tigarile de tot, fara niciun ajutor, sau daca te hotarasti sa reduci numarul tigarilor, renuntarea la fumat este un test dificil pe care multi nu reusesc sa il treaca.

Un articol publicat de WebMD dezvaluie ca din ce in ce mai multi fumatori trec la tigara electronica. O cercetare condusa de Dr. Michael Siegel, MPH de la Universitatea din Boston Scoala de Sanatate Publica arata ca tigarile electronice sunt mai sigure decat cele obisnuite. Aceeasi cercetare mai demonstreaza si ca tigarile electronice sunt dispozitive eficiente care ajuta fumatorii sa renunte la fumat.

Prof. Dr. Michael Siegel a intervievat aproximativ 5.000 de fumatori care au cumparat tigari electronice. Acestia au declarat ca dupa sase luni de la achizitionarea tigarilor electronice, mai mult de 31% au reusit sa renunte la fumat, pe care 33% au reusit sa reduca numarul tigarilor obisnuite fumate zilnic.

Studiul realizat de Prof. Dr. Michael Siegel a mai dezvaluit si ca 70% dintre fumatorii care au folosit tigara electronica de cel putin 20 de ori pe zi, au afirmat ca au renuntat la fumat definitiv. Studiul Dr. Siegel a fost publicat in Jurnalul American de Medicina Preventiva.

Dr. Ricardo Polosa de la Universitatea din Catania a realizat un experiment care demonstreaza, de asemenea, ca tigarile electronice sunt eficiente in a ajuta fumatorii sa renunte la tigarile obisnuite. Echipa Dr. Ricardo Polosa a recrutat 40 de fumatori care nu doreau sa renunte la fumat, pe care i-au rugat sa foloseasca tigara electronica. Dupa sase luni, 25% dintre fumatori au renuntat la tigarile normale, in timp ce mai mult de 50% au redus consumul de tigari normale cu mai mult de 50%.

A renunta la fumat nu este un lucru usor de realizat. Insa, vestea buna este ca pe langa metodele deja cunoscute de renuntare la fumat exista acum si tigara electronica. Poti renunta la fumat chiar astazi incercand o tigara electronica. Intra pe site-ul nostru si vei gasi o gama variata de modele de tigari electronice fabricate de producatori renumiti. Noi te putem ajuta sa iti gasesti o tigara electronica potrivita tie. Contacteaza-ne si te vom consilia!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate