În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 07/12/2012 Tigara electronica ar putea depasi in vanzari produsele de inlocuire a nicotinei

Euromonitor International considera ca valoarea comertului mondial cu tigari electronice poate depasi in curand pe cea a produselor de inlocuire a nicotinei fara prescriptie medicala. Intr-un raport recent, furnizorul de informatii estimeaza ca piata globala de tigari electronice va ajunge la 2 miliarde de dolari, comparativ cu 2,4 miliarde de dolari pentru piata produselor de inlocuire a nicotinei, cu exceptia celor cu prescriptie medicala.

Raportul subliniaza, de asemenea, implicarea tot mai mare a companiilor de tigari traditionale de tutun in industria de tigari electronice. Ca exemple, evidentiaza faptul ca Blu ecigs a fost achizitionata pentru 135 de milioane de dolari in aprilie 2012 de catre Lorillard. De asemenea, Swisher International si-a lansat propriul brand de tigari electronice si trabucuri electronice acest an.

Euromonitor estimeaza ca, pana in 2050, tigara electronica si alternativele non-combustibile pentru fumat vor valora 4% din categoria de tutun per ansamblu.

Aceste cifre nu ar trebui sa surprinda pe nimeni avand in vedere beneficiile pe care tigara electronica le aduce unui fumator. Vanzarile de tigari electronice vor depasi vanzarile de produse de inlocuire a nicotinei deoarece acestea au o rata de succes de peste 50%, pe cand produsele de inlocuire a nicotinei au o rata de succes de doar 8%. Oamenii au la fel de multe sanse sa renunte la fumat fara niciun ajutor ca si cu ajutorul produselor de inlocuire a nicotinei.

Pe de alta parte, e-tigara este intr-adevar un produs cu care orice fumator poate renunta la tigarile obisnuite. Daca doresti sa incerci o tigara electronica de calitate viziteaza site-ul nostru pentru a vedea gama variata de modele pe care le avem. Noi te putem ajuta sa renunti la fumat, nu trebuie decat sa ne contactezi, fie la telefon, fie prin email, si noi iti vor oferi toate informatii de care ai nevoie pentru a renunta la fumat cu ajutorul unei tigari electronice!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate