În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 29/11/2012 Studiile au stabilit ca fumatul de tigari electronice este sigur

vapori de tigara electronica

Cu totii suntem constienti de faptul ca fumatului de tutun este daunator pentru noi. Fumatul de tigari din tutun cauzeaza cancer si alte boli grave, care au devenit cauza principala a deceselor la nivel mondial. Cu toate acestea, cei care sunt dependenti de fumat gasesc foarte greu sa renunte la obiceiul lor. Nevoia de a fuma este atat de puternica incat incercarile repetate de a renuntare la fumat sfarsesc cu un esec. Dar, o data cu aparitia tigarilor electronice, a devenit mai usor pentru oameni sa renunte la fumat si sa aibe o viata mai sanatoasa.

Multe companii de tigari electronice care au aparut in ultimii ani ofera produse bune la preturi accesibile. In prezent, este deja cunoscut faptul ca tigarile electronice au un impact negativ mult mai mic asupra sanatatii decat tigarile conventionale. Mai jos aveti cateva studii recente efectuate de agentii recunoscute, care au stabilit ca fumatul de tigari electronice este sigur si ca nu prezinta niciun pericol pentru sanatate. Aruncati o privire:

  • Intr-un studiu realizat de CHANGE (Consulting for Health, Air, Nature & a greener environment), LLC la Universitatea Clarkson din New York, s-a constatat ca vaporii de tigara electronica expirati in aer nu pun in pericol sanatatea oamenilor. Deoarece tigara electronica vaporizeaza un elichid, substantele nocive care se gasesc in tigarile conventionale sunt in mare parte absente in tigara electronica. Acest lucru face ca tigarile electronice sa fie inofensive pentru cei din jurul tau. De aceea aceste dispozitive pot fi folosite cu incredere in spatiile publice.
  • Intr-un studiu realizat in Grecia, s-a constatat ca tigarile electronice nu pun niciun pericol pentru inima. Dupa examinarea functiilor inimii la fumatori tineri, echipa de cercetatori a constatat ca cei care au fumat tigara electronica nu au suferit nicio disfunctie cardiaca semnificativa. Acest lucru a fost in contrast puternic cu cresterea tensiunii arteriale si a batailor inimii, care a fost observata la cei care au fumat tigari traditionale.

In timp ce acestea sunt doar doua dintre cele mai importante studii, exista multe alte studii realizate de cercetatori care confirma faptul ca tigarile electronice sunt inofensive. Din ce in ce mai multe persoane din intreaga lume au observat beneficiile tigarilor electronice. Acest lucru este evident din cererea tot mai mare pentru tigari electronice oferite de companii de renume, cum este si Tigara electronica Nr1.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate