În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 27/11/2012 Tigara electronica Nr1: fara foc nu iese fum

tigara electronica nu arde

Exista multe dezbateri cu privire la siguranta tigarilor electronice. Unii oameni au afirmat ca nu numai provenienta tigarilor electronice este discutabila, dar nu exista dovezi stiintifice care sa arate legatura dintre tigarile electronice si fumatul pasiv. Aceasta legatura de cauzalitate pare sa se bazeze exclusiv pe faptul ca majoritatea autoritatilor permit ca tigarile electronice sa fie utilizate in public. Tigara electronica Nr1 se lupta pentru ca oamenii sa inteleaga cum stau lucrurile defapt si nu putem intelege cum este posibil ca altii sa inhaleze pasiv fum toxic atunci cand nu exista fum si foc de la bun inceput.

Multi dintre noi stiu deja ca fumul de tutun este toxic pentru cei care il inhaleaza. De asemenea, multi dintre noi stiu ca fumul de tigara contine substante cancerigene si toxice. Este daunator si poate ucide in cele din urma, chiar si in doze mici. Fumatorii ar trebui incurajati sa caute alternative mai sigure si sa aibe parte de ajutorul necesar pentru a realiza acest lucru. Una dintre cele mai sigure metode de a-i tine departe pe fumatori de tigarile obisnuite este tigara electronica. Aceasta nu contine tutun, gudron, monoxid de carbon si alte substante daunatoare pe care tigarile obisnuite le contin. Important este ca tigara electronica nu produce fum deoarece nu arde, deci este imposibil ca acest dispozitiv sa elibereze poluanti care sa ii afecteze pe altii.

Tigarile electronice produc vapori care sunt produsi in urma incalzirii unei solutii alcatuite din propilen glicol, nicotina si arome. Niciuna dintre acestea nu este daunatoare corpului uman. Cu totii transportam nicotina in corpul nostru pe care o ingeram din alimente, chiar si cei nefumatori. Da, suntem cu totii constienti ca inhalarea nicotinei provoaca dependenta. Fumatorii stiu deja asta, si sunt constienti de faptul ca autoritatile medicale cred ca nu este mai daunatoare decat cafeina. Mai mult decat atat, nu nicotina ii ucide pe fumatori ci chimicalele si toxinele care rezulta in urma arderii tutunului.

Tigarile electronice nu ii vor afecta pe cei din jurul dvs. deoarece nu produc fum.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate