În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 26/11/2012 Studiu german confirma ca tigara electronica reduce pericolul

tigara electronica studii

Cercetatorii germani au confirmat afirmatiile facute de sustinatorii tigarilor electronice, demonstrand ca vaporii emisi de tigarile electronice sunt semnificativ mai putin nocivi decat fumul produs de tigarile normale. Datele din studiul realizat de nemti au fost analizate si confirmate de Dr. Michael Siegel de la Universitatea din Boston de Sanatate Publica Departamentul de Stiinte Medicale Comunitare.

Ce face acest studiu unic este metoda folosita pentru a strange date. In timp ce FDA a analizat in 2009 ingredientele care se gasesc in elichidele pentru tigari electronice, cercetatorii germani au testat vaporii de tigara electronica punand fumatorii sa foloseasca aceasta produs intr-o camera de testare a emisiilor. Fumul de tigara clasica a fost testat in acelasi fel. Utilizand cromatografia de gaze / spectrometria de masa, cercetatorii au putut sa testeze nivelul a 20 dintre cei mai nocivi compusi care se gasesc in fumul de tutun, pentru a vedea, daca se gasesc sau nu si in tigarile electronice.

Datele colectate au arata ca tigarile electronice sunt mai putin nocive decat tigarile din tutun. Din cei 20 de compusi identificati in fumul de tigara, doar sase au fost prezenti si in vaporii de tigari electronice. Cu toate acestea, chiar si cu cei sase compusi, concentratiile au variat intre 2,5% si 39% fata de nivelul gasit in fumul de tutun. Nivelurile au fost suficient de scazute pentru a fi considerate sigure in intregime pentru oameni.

Mai mult, cercetatorii si-au facut timp pentru a masura vaporii care ies direct din tigara electronica, precum si cei expirati de utilizator. Surprinzator, in vaporii expirati au gasit doar urme de nicotina si arome.

In cele din urma, cercetatorii au concluzionat ca elichidele pe baza de glicerina vegetala ar putea deveni in cele din urma o regula pentru elichidele de tigara electronica pentru ca nu produc acei sase compusi pe care propilen glicolul ii produce atunci cand este incalzit. In termeni simpli, glicerina vegetala pare sa fie chiar mai sigura atunci cand vine vorba de tigari electronice decat propilen glicolul.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii despre acest studiu il puteti gasi publicat pe mai multe site-uri, printre care si pe CSPnet.com.

Reducerea pericolului este noua deviza a fumatorilor

Daca sunteti utilizator de tigara electronica acest studiu este o veste buna pentru dvs. Acesta confirma in mod corespunzator ceea ce ati crezut intotdeauna despre tigarile electronice. Acestea sunt un sistem mai sigur de livrare a nicotinei, care va permite sa va continuati obiceiul fara sa inhalati compusii toxici care se gasesc in fumul de tutun. Tigara electronica nu emite, de asemenea, substante care sa puna in pericol sanatatea celor din jurul dvs.

Daca sunteti inca un fumator suspicios in ceea ce priveste tigara electronica, atunci acest studiu ar trebui sa va ajute sa atenuati cateva dintre temeri. Combinat cu marturiile si recenziile a mii de clienti multumiti, nu exista niciun motiv care sa va impiedice sa testati tigara electronica. Puteti incerca o tigara electronica chiar astazi, de pe site-ul Tigaraelectronica-nr1, pentru a descoperi ce ati pierdut pana acum.

Pentru mai multe stiri despre tigarile electronice, precum si cele mai recente inovatii din aceasta industrie, fiti cu ochii pe site-ul nostru, Tigaraelectronica-nr1.ro.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate