În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 20/11/2012 Tigara electronica Nr 1– tehnologie conceputa pentru a pastra sanatatea dvs.

In cazul in care nu sunteti convinsi sa incercati cel mai nou dispozitiv comercializat ca alternativa mai sigura pentru tigarile obisnuite, permiteti-ne sa va spunem cinci beneficii ale tigarii electronice. Cele mai importante beneficii pe care le puteti obtine folosind tigara electronica, cu siguranta va vor schimba parerea despre acest produs pe care veti dori sa il cumparati si sa il incercati.

Mai jos aveti cele mai importante cinci beneficii pe care le puteti obtine dupa ce veti incepe sa utilizati produsele Tigara electronica Nr1:

  1. Calitate – Tigara electronica este fabricata din materiale de calitate care va vor oferi o performanta de durata. Fiecare material utilizat la fabricarea unei tigari electronice este solid si durabil, ceea ce va va asigura ca veti primii inapoi ceva care sa merite banii cheltuiti.
  2. Avantaj economic – Deoarece acest produs este fabricat din materiale de calitate si durabile, veti putea utiliza dispozitivul timp indelungat, ceea ce inseamna ca nu veti fi nevoit sa cheltuiti bani multi si des cu consumabilele, cum ati fi facut cu tigarile obisnuite.
  3. Ecologic – Acest dispozitiv nu arde, spre deosebire de tigarile clasice care elibereaza substante toxice in aer si care dauneaza in cele din urma mediului inconjurator. Prin urmare, prin utilizarea unei tigari electronice, ajutati, de asemenea, la conservarea mediului si la prevenirea deteriorarii viitoare a acestuia.
  4. Fara fumat pasiv – Din moment ce tigarile electronice nu produc fum, oamenii din jurul dvs. nu se vor mai confrunta cu inhalarea pasiva a fumului, care este daunator pentru oricine il inhaleaza. Aceste tigari electronice au un mecanism de vaporizare a nicotinei, care le face lipsite de fumul care este daunator pentru sanatatea oricui.
  5. Promoveaza sanatatea – Chiar daca unii oameni ar putea sa conteste acest lucru, tigara electronica este mai sigura pentru oameni si aduce beneficii sanatatii publice. Scopul acestui produs este de a oferi oamenilor o alternativa mai sigura a tigarile clasice.

Informatiile oferite mai sus sunt esentiale pentru orice fumator care doreste sa incerce tigara electronica.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate