În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 15/11/2012 Tigaraelectronica-nr1: 15 noiembrie, Ziua Nationala fara Tutun

ziua nationala fara tutun

In fiecare an, in a treia zi de joi a lunii noiembrie, se desfasoara Ziua Nationala fara Tutun. Scopul acestei zile este de a atrage atentia tuturor, in special a fumatorilor, asupra riscurilor expunerii la fumul de tigara si a dreptului fiecaruia dintre noi de a trai sanatos. Fumatul ramane o problema importanta de sanatate publica. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, anual, au loc la la nivel mondial 6 milioane de decese din cauza fumatului. In Romania, 33.000 de romani mor anual din cauza bolilor provocate de fumat.

Sloganul campaniei de anul acesta este „Castiga independenta fata de tutun”. In sprijinul acestei campanii vine si Tigara electronica Nr 1 care indeamna fumatorii sa renunte la tigarile obisnuite cu ajutorul tigarilor electronice. Din 2009, de cand a fost infiintata, Tigara electronica Nr 1 si-a propus sa ajute fumatorii sa renunte la viciul lor si pe parcursul timpul care a trecut s-a straduit sa isi mentina acest obiectiv.

Tigara electronica Nr 1 este brandul de tigari electronice cel mai de incredere din Romania. De ceva timp, tigarile electronice sunt considerate o alternativa revolutionara a modului de a fuma, iar Tigara electronica Nr 1 a reusit sa devina unul dintre cei mai mari importatori din Romania.

Tigara electronica este una dintre cele mai moderne mijloace de a renunta la fumat. Acest instrument este foarte apreciat in intreaga lume, in primul rand pentru ca nu contine peste 4000 de substante chimice nocive care se gasesc in tigarile din tutun. Acest dispozitiv este alcatuit din patru elemente principale: propilen glicol sau glicerina vegetala, nicotina, arome alimentare si apa. Deoarece tigara electronica nu produce fum, ci o ceata, aceasta elimina riscurile asociate fumatului pasiv si poate fi folosita cu incredere oriunde.

Daca sunteti fumator trebuie sa va castigati independenta fata de tutun. Puteti face acest lucru incepand de astazi, Ziua Nationala fara Tutun, cu ajutorul unei tigari electronice!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate