În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 13/11/2012 Un nou sondaj confirma ca utilizatorii de tigara electronica se simt mai bine

efectele tigarii electronice
Cu toate ca tigarile electronice au devenit apreciate de multi fumatori, exista inca multe controverse care inconjoara aceste produse. In urma cu aproximativ trei saptamani, eCigarettes365.com a realizat un sondaj la care au participat doar persoane care au folosit tigara electronica, pentru a vedea cat de eficient este acest produs, dar si cat de multumiti sunt utilizatorii de el.

Rezultatele sondajului arata ca 92% dintre cei care folosesc tigari electronice se simt mai bine, 94% sunt sprijiniti de familie si prieteni, iar 76% au reusit sa stranga bani de cand folosesc tigara electronica in detrimentul tigarilor clasice.

Dintre participantii la studiu, doar 27% au folosit tigara electronica concomitent cu tigarile traditionale. Cu toate astea, chiar si acestia au raportat ca au simtit aceleasi efecte pozitive.

O statistica foarte importanta este ca doar 12.8% dintre utilizatori au revenit la tigarile clasice. Un procent foarte mic daca stam sa ne gandim care este rata de esec a metodelor aprobate si promovate de Ministerul Sanatatii. Ca sa facem o comparatie, plasturii si guma cu nicotina au o rata de esec de peste 80%.

Concluzia celor care au realizat acest sondaj a fost ca tigarile electronice reprezinta o alternativa buna pentru tigarile obisnuite. Acestea ofera utilizatorului o stare de bine, dar si posibilitatea de a fi acceptati in societate si de a economisi bani.

Astfel de sondaje confirma ceea ce noi cei de la Tigaraelectronica-nr1 deja stim. Utilizatorii de tigari electronice se simt mai bine, sunt apreciati de cei din jur si reusesc sa economiseasca bani. Daca doresti si tu sa traiesti aceste experiente incearca o tigara electronica de calitate si nu vei regreta!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate