În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 09/11/2012 Tigaraelectronica-nr1: Cele mai gresite conceptii despre tigari electronice

conceptii gresite despre tigara electronicaIn articolul de astazi o sa va prezentam care sunt cele mai gresite conceptii despre tigari electronice:

  1. 1. Sunt vapori de apa – Nu...nu sunt. Pentru a crea vapori de apa trebuie sa fierbem apa, iar tigarile electronice nu fac acest lucru. Marea majoritate a elichidelor sunt alcatuite din propilen glicol sau glicerina vegetala, si alte concentratii scazute de glicerina, nicotina si arome alimentare. Exista studii care confirma ca elichidul din tigara electronica nu pune riscuri de cancer asupra sanatatii.
  2. 2. FDA a gasit substante care cauzeaza cancer in tigara electronicaIn 2009, FDA a gasit urme de substante cancerigene care se gasesc si in tigarile clasice, in cateva probe. Acele cantitati pe care le-au gasit nu pun in pericol sanatatea umana. Aceleasi substante care s-au gasit se gasesc si in guma cu nicotina, care este aprobata de FDA. In plus, acea cercetare organizata de FDA a fost proclamata nula de Curtea de Justitie din SUA deoarece nu s-au respectat normele de testare.
  3. Fara nicotina tigarile electronice nu folosesc la nimic – Daca fumatorii ar fi avut nevoie doar de nicotina, atunci guma cu nicotina ar fi avut o rata de succes de 100%. Dar din pacate, are o rata de succes de 8%. Poate ca fumatorii isi doresc si actiunea de a fuma? Poate ca au nevoie de acea pauza pentru a fuma sau pentru a-si bea cafeaua? Indiferent care este raspunsul pentru fiecare fumator, actiunea de a vapa tigara electronica este similara cu actiunea de a fuma, fie ca aceasta contine sau nu nicotina.
  4. Elichidele si cartusele cu nicotina atrag copiii sa foloseasca tigarile electronice – Votca aromata sau crema de whisky atrage copiii? Banuim ca nu. Copiii nu fumeaza sau beau pentru ca are gust bun.
  5. Pur si simplu nu stim ce este in tigara electronicaBa da, stim. Daca o sa cautati pe site-ul nostru, sau pe forumurile de specialitate, o sa vedeti ca exista o multime de teste care ne arata exact ce se gaseste in tigara electronica.

Daca auziti si de alte conceptii gresite, trimiteti-ne un comentariu sau un email si noi va vom oferi informatiile corecte despre tigara electronica.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate