În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 07/11/2012 Tigara electronica Nr1: 4 sfaturi pentru a trece la tigari electronice

Renunta la fumat cu tigara electronica

Cercetarile au constatat ca, fara niciun ajutor sau asistenta, tigarile electronice pot avea o rata de succes de 50% de inlocuire a tigarile traditionale pentru fumatori. Noi credem ca, daca exista un plan bine stabilit si o mentalitate potrivita, aceasta rata de succes ar putea fi mult mai mare. Iata cateva sfaturi care credem noi ca ar ajuta.

Invata un pic de stiinta. In mod inevitabil, va veti gandi probabil sa dati tigarilor electronice o sansa, daca ati stii exact cum functioneaza si cat de putin daunatoare sunt in comparatie cu tigarile obisnuite. Cercetarile preliminare arata ca tigarile electronice au o rata de succes mult mai mare decat ajutoarele de renuntare la fumat aprobate (guma, plasturi), care au o rata de succes de 8%. In acelasi timp, se spune ca trecand la tigari electronice, chiar daca nu renunti la tigarile obisnuite, ar putea fi mai putin daunator decat 2 luni de fumat.

Educa-te. Cand am auzit ca tigarile electronice nu au functionat la cineva, de multe ori am identificat ca exista o lipsa de intelegere a acestor produse si a pietei. Exista o multime de review-uri pe site-uri, bloguri si forumuri. Poate dura o vreme pentru a le citi si pentru a intelege. Dar daca stii putin despre ceea ce doresti sa faci, iti poti imbunatatii sansele de reusita. Iar daca iti vei cumpara produsele de la o companie buna ai sansa sa primeste sfaturi si consiliere, care te vor ajuta foarte mult.

Asociaza cu obiceiuri. Actiunea de a vapa tigara electronica poate fi usor similara cu actiunea de a fuma. Iar la fel ca si fumatul, vapatul poate fi asociat cu anumite actiuni din viata de zi cu zi, cum ar fi: bautul cafelei, alcoolul, locul de munca, sexul si multe altele. O parte din dificultatea de a renunta la fumat este faptul ca, aceste asocieri nu dispar foarte usor. Luand o tigara electronica pentru unii poate functiona foarte usor, insa pentru altii, trecerea peste aceste obiceiuri din care fumatul face parte, este mai greu. Din fericire, o tigara electronica corespunzatoare pentru stilul fiecaruia de fumat poate fi suficienta pentru a face trecerea mult mai usor.

Nu incerca singur/a. Renuntarea la tigarile obisnuite nu ar trebui sa fie un lucru pe care sa il faci singur/a. Fumatul este de multe ori, foarte social. Folosirea unei tigari electronice nu este un obicei neobisnuit atunci cand nu esti singurul/a care face asta. Un cerc de utilizatori de tigari electronice isi pot impartasii experientele unul cu altul.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate