În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 05/11/2012 Studiu: Tigara electronica NU are riscuri semnificative asupra sanatatii umane

doctor tigara electronica

 

In martie 2009 un grup de vaperi din Long Island, New York, au format un grup social pentru a discuta despre tigarile electronice. Pentru ca membrii grupului s-au confruntat cu diferite interdictii de-a lungul timpul, au luat decizia de a demonstra ca tigara electronica este inofensiva pentru cei din jurul celor care o folosesc. Au strans fonduri timp de doi ani, de la companii din industrie si de la comunitatea vaperilor pentru a verifica calitatea aerului din interiorul unei incaperi in care este folosita tigara electronica. In 2011, au fost colectate date la Universitatea Clarkson, Centrul pentru Respiratie, Inginerie si Stiinta.

Au fost folosite patru tipuri de elichide cu o concentratie de nicotina high, care au fost vaporizate in doua seturi de experimente cu tigari electronice din doua piese pentru a colecta emisiile si evalua concentratiile de aer din interior. Au fost conduse teste cu tigari obisnuite pentru a putea fi comparate rezultatele.

Comparatii ale concentratiilor de poluanti au fost facute intre vaporii de tigara electronica si fumul de tigari traditionale. Poluantii au inclus VOCs, carbonili, PAHs, nicotina, TSNAs si glicoli. De la aceste rezultate, au fost efectuate analize de risc pe baza diluarii intr-o camera de 40 m patrati si pe baza datelor toxicologice standard. Analiza de risc privind cancerul a concluzionat ca „Nu exista un risc semnificativ ” pentru lichidele de tigari electronice de a dauna sanatatii umane. Pe de alta parte, pentru fumul de tutun majoritatea constatarilor au depasit semnificativ limitele de risc care indica o stare de „risc semnificativ” de a dauna sanatatii umane.

Concluzia cercetatorilor a fost ca, pentru toate produsele secundare masurate, tigarile electronice produc expuneri foarte mici spre deosebire de tigarile de tutun. Studiul arata ca nu exista niciun risc evident pentru sanatatea umana de la emisiile analizate de la tigarile electronice.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate