În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 02/11/2012 Draga stiinta, avem nevoie de cercetare pentru tigara electronica

Cercetatorii au efectuat teste pentru a determina care sunt efectele tigarilor electronice asupra sanatatii. Dar aceste studii se focuseaza in principal pe impactul imediat al utilizarii lor si compara destul de putin efectele lor cu cele ale tigarilor traditionale. Exista un singur studiu care nu ar trebui sa fie prea dificil de efectuat pentru a arata care sunt beneficiile adevarate ale tigarilor electronice.

Multi oameni au au fumat zeci de ani si-au facut radiografii la plamani. Acestea nu arata de multe ori rezultate bune. Insa, multi fumatori cu care am vorbit si care si-au facut o radiografie la plamani dupa ce au vapat tigara electronica o perioada de timp, au raportat ca au inregistrat rezultatele pozitive intr-o forma vizibila.

Unul dintre clientii nostri ne-a povestit ca a fumat trei pachete pe zi, la un moment dat. Dupa ce a trecut la tigari electronice, clientul respectiv a ajuns sa fumeze doar 1 pachet si jumatate. Chiar si in timp ce fuma tigari electronice in acelasi timp cu tigarile traditionale, clientul a povestit ca a simtit cum sanatatea sa s-a imbunatatit. Doctorul sau a spus ca radiografia a confirmat ca plamanii sai arata mai bine.

Nu este singurul caz care a raportat ca a simtit ca starea sa de sanatate s-a imbunatatit. Exista chiar si medici care au declarat ca au pacienti care, dupa ce au renuntat la tigarile din tutun in favoarea tigarilor electronice, au observat ca starea lor de sanatate s-a imbunatatit.

Acesta poate fi un pas important in a arata imbunatatirile pe care tigara electronica le aduce. Nu credem ca este atat de greu. Multe persoane care fumeaza sfarsesc prin a-si face radiografii la plamani pentru a determina cat de afectati sunt acestia. Cu cat mai multe persoane incearca si reusesc sa treaca la tigari electronice, in timpul unui an, am putea sa vedem exact cum s-a modificat starea de sanatate a lor.

V-ati facut o radiografie la plamani inainte si dupa tigara electronica? Ne-ar placea sa o vedem! Va invitam sa ne trimiteti radiografiile la plamani, impreuna cu povestea dvs. pe adresa de email contact@tigaraelectronica-nr1.ro .

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate