În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 30/10/2012 Numarul persoanelor din UK care folosesc tigara electronica s-a dublat in 2 ani

tigara electronica vs clasica

Cele mai recente statistici publicate de grupul Actiunea privind Fumatul si Tutunul (ASH), pe canalul 4 din UK, arata ca utilizarea de tigari electronice castiga popularitate in UK. Acestia estimeaza ca numarul persoanelor care vapeaza in UK a crescut cu mai mult decat dublu, de la 3% din populatia fumatoare in 2010, la 7% din populatia fumatore in 2012. Daca tinem cont de aceste estimari, inseamna ca in Marea Britanie exista in prezent, aproximativ 700.000 de utilizatori de tigari electronice.

Numarul persoanelor care au incercat vapatul a cunoscut, de asemenea, o crestere, cu mai mult de 22% dintre fumatorii care au incercat tigara electronica in 2012, fata de 9% cat erau in 2010. Cu mai mult de 10 milioane de oameni care fumeaza tigari obisnuite in Marea Britanie, vapatul mai are un lung drum de parcurs pana cand va prelua piata tigarilor obisnuite. Cu toate acestea, progresele continua sa apara, deoarece tigara electronica ofera oamenilor o cale viabila de a renunta sau de a se bucura de nicotina, fara a-si distruge sanatatea.

Nici Romania nu se lasa mai prejos, in ultimii doi ani din ce in ce mai multi oameni au apelat la tigara electronica pentru a renunta la fumat. Cu toate ca legea care interzice fumatul in Romania este destul de permisiva, din ce in ce mai multi romani isi doresc sa scape de acest viciu. Principalele motive care ii determina pe romani sa renunte la fumat sunt sanatatea si banii. Scumpirea tigarilor din ultimii ani i-a determinat pe multi romani sa renunte la fumat.

Tigaraelectronica-nr1 ii sfatuieste pe toti cei care fumeaza sa incerce tigari electronice pentru a scapa de tigarile obisnuite. Tigara electronica este un dispozitiv care nu afecteaza sanatatea si nu contine substante periculoase. Puteti testa cu incredere acest instrument deoarece studiile efectuate in ultimii ani garanteaza ca e-tigara este mai sigura decat tigarile din tutun!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate