În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 29/10/2012 Ce este in lichidul pentru tigara electronica si cum functioneaza?

lichid tigara electronica

 

In unele zile, se intampla sa nu existe nicio veste surprinzatoare despre tigari electronice care merita comunicata pe site-ul nostru. Asadar, ne-am gandit sa folosim articolul de azi pentru a-i invata pe cei care nu sunt familiarizati cu tigarile electronice. Astazi vom arunca o privire asupra elichidului: cum functioneaza si din ce este facut?

Inainte de a vedea care sunt ingredientele generale care alcatuiesc un elichid, mai intai vom explica procedeul de transformare a acestuia in vapori in interiorul tigarii electronice. Pentru a fi cat mai simplu, este similar cu procesul de incalzire a apei folosind un fierbator de apa traditional.

Ati pus ceainicul de apa pe foc si ati asteptat pana cand a scos un suierat. Apoi ati observat cum ies vapori, lucru care indica faptul ca apa este suficient de fierbinte pentru a fi folosita. Acest procedeu este cunoscut (in lumea stiintifica) sub denumirea de vaporizare. Acesta este procesul de incalzire a apei la o temperatura putin sub cea necesara pentru vaporizare.

Ei bine, o tigara electronica face aproape acelasi lucru, folosind o componenta alimentata de o baterie, numita „atomizor”. Acest atomizor incalzeste lichidul (care se afla in cartus) pana la punctul de vaporizare a lui, creand o ceata care poate fi usor inhalata si vazuta cu ochiul liber. Ceea ce pare a fi fum de la o tigara electronica, de fapt, nu este nimic altceva decat un lichid vaporizat. 

Care sunt ingredientele din elichidul pentru tigari electronice?

Ingredientele care intra in componenta elichidului nu au o temperatura de vaporizare foarte ridicata. Toate ingredientele, sunt lucruri la care suntem expusi cu totii, in mod regulat, prin utilizarea unor produse zi de zi. In general, elichidele sunt alcatuite din:

-          Propylen Glycol sau Glicerina vegetala – utilizate la scara larga atat in industria farmaceutica, cat si in industria alimentara

-          Apa distilata

-          Nicotina – se gaseste in vinete, rosii, ardei

-          Arome alimentare

Lucrurile care lipsesc in mod clar sunt arderea si fumul – cele doua componente care determina problemele de sanatate asociate cu tigarile din tutun. Daca doriti sa incercati o tigara electronica, luati in considerare modelele Sailebao si Vipercig prezente in magazinul nostru online. O data ce veti vedea si veti incerca o tigara electronica, va veti da seama ca este o diferenta majora intre aburit si fumat.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate