În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 25/10/2012 De ce tigarile electronice sunt pe cale sa explodeze?

„Prima oara cand ai vazut o tigara electronica probabil ca ai crezut ca este o gluma sau un truc de marketing, a doua oara probabil ai crezut ca e pe cale sa devina un moft, iar a treia oara este posibil sa o fi observat in totalitate. Adevarul este ca tigarile electronice care nu ard, merita atentie”, potrivit unui articol aparut in Forbes.

Si asa si este, daca luam in considerare faptul ca 2.7% (peste 2.5 milioane) dintre adultii din SUA au incercat tigarile electronice, pana in 2010, mai mult cu 0,6% fata de anul precedent, potrivit unui studiu realizat de guvernul SUA. Doua treimi dintre europeni au auzit de tigara electronica si 7% dintre cetatenii UE au incercat acest produs, arata un sondaj de opinie realizat recent de Comisia Europeana. Aceste statistici prezinta cresteri enorme pentru un produs de nisa, dar si un potential de dezvoltare urias.

Tigara electronica este un produs care a inregistrat o crestere rapida pe piata mondiala si care a reusit sa se faca cunoscuta intr-un timp foarte scurt. Chiar si celebritati precum Robert Pattinson si Uma Thurman s-au declarat mari fani ai acestui gadget.

Tigara electronica se deosebeste de metodele traditionale de livrare a nicotinei deoarece are o rata de conversie foarte mare, ceea ce inseamna ca este putin probabil ca fumatorii sa se intoarca la tigarile traditionale, un lucru care nu exista la guma sau plasturii cu nicotina. Acest lucru s-ar putea datora faptului ca tigarile electronice arata ca tigarile obisnuite, ofera aceeasi senzatie si pot fi sociale. Deoarece nu ard, tigarile electronice nu poarta aceleasi riscuri de sanatate ca si tigarile obisnuite. Desi nicotina nu este sanatoasa, nu mai exista fum, gudron sau monoxid de carbon.

Exista o vorba foarte cunoscuta in industria de tigari electronice: „Oamenii fumeaza pentru nicotina, dar mor din cauza gudronului”. Asadar, oamenii nu ar trebui sa mai fie nevoiti sa inhaleze peste 4000 de substante nocive doar pentru ca sunt dependenti de nicotina. Tocmai de aceea tigara electronica este o optiune mai buna. Oricine poate renunta la tigarile obisnuite cu ajutorul unei tigari electronice potrivite. Noi cei de la Tigaraelectronica-nr1 am reusit sa ajutam multi romani sa-si indeplineasca aceasta dorinta si sa treaca usor pentru efectele sevrajului. Va invitam pe toti cei care doriti sa renuntati la fumat sa dati o sansa tigarilor electronice pentru ca nu veti regreta!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate