În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 23/10/2012 Tigara electronica este mai buna decat o interzicere a fumatului

Profesorul John Berrick din Singapore crede ca a gasit o modalitate sa elimine decesele premature cauzate de fumul de tutun: sa interzica actiunea de a fuma, pentru oricine nascut dupa anul 2000, incepand cu anul 2018. Profesorul Berrick a prezentat ideea unor oficiali guvernamentali din mai multe tari, dupa ce a studiat rata deceselor provocate de tutun din Scotia. Berrick propune sa ridica varsta la care se pot cumpara tigari, incepand cu anul 2018, astfel incat oricine nascut dupa anul 2000 sa nu mai poate cumpara tigari. Anul de baza va fi apoi marit in fiecare an pentru a se asigura ca nimeni nu va fi in masura sa cumpere tigari, trabucuri sau alte produse asociate tutunului.

Pe cat de ciudata pare aceasta idee (avand in vedere ca exista deja politica „sub 18 ani” in mai multe tari), unii sunt dispusi sa o ia in considerare. Potrivit unui articol recent, guvernul din Tasmania este dispus sa adopte aceasta idee. Exista, de asemenea, si alte entitati din Europa care iau aceasta propunere in considerare. Un pic totusi cam confuza, daca ne intrebati pe noi. Aici, la Tigaraelectronica-nr1.ro, ne place sa trecem direct la subiect si sa oferim o propunere mai buna: tigara electronica.

Daca Tasmania, Scoatia si alte tari cred serios ca pot elimina consumul de tutun, pur si simplu prin interzicerea acestuia persoanelor nascute dupa un anumit an, atunci credem ca aceste tari au nevoie de un „curs intensiv de realitate”. Asa cum multi oameni stiu, la inceputul secolului 20, Statele Unite au incercat sa interzica vanzarea si consumul de alcool. Aceasta interdictie a dus la stabilirea crimei organizate, o problema care exista si azi. Aceasta interdictie a esuat complet in a elimina consumul de alcool.

In cazul fumatului de tutun, tigara electronica ar fi mai eficienta in reducerea consumului decat orice alta interdictie a tutunului. Sa recunoastem, vor exista intotdeauna persoane in societate care vor dori sa foloseasca tutunul si nicotina, la fel cum sunt si aceia care continua sa consume alcool. De ce sa nu dam acestui segment al societatii o alternativa mai buna, in loc sa incercam sa legiferam moralitatea?

Tigarile electronice sunt, evident, o optiune mai buna, pentru ca satisfac toate nevoile si dorintele unui fumator, fara sa produca fum. Si daca ne oprim si ne gadim putin la asta, nu este acelasi lucru cu ce isi doresc legile anti-fumat sau de reducere a tutunului. In cazul in care obiectivul este de a reduce consumul de tutun, cea mai buna modalitate de a face asta, este sa se incurajeze utilizarea de tigari electronice.

Tigarile electronice nu ard. Fara ardere inseamna ca nu exista fum; lipsa fumului inseamna ca nici bolile asociate acestuia nu exista; eliminarea bolilor legate de fumat este o optiune mai buna pentru toata lumea, pe termen lung, si indeplineste obiectivele guvernelor.

Dnl. Berrick, este timpul sa reconsiderati cu atentie propunerea dvs. bizara si poate sa o transformati, in ceva care intr-adevar functioneaza in ceea ce priveste reducerea consumul de tutun: tigara electronica.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate