În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 19/10/2012 Doua treimi dintre europeni au auzit de tigara electronica

Doua treimi dintre europeni au auzit de tigara electronica

Potrivit unui raport realizat de Uniunea Europeana, in mai 2012, despre „Atitudinea europenilor privind tutunul”, 69% dintre europeni au auzit de tigari electronice. 46% spun, de asemenea, ca stiu ce sunt, in timp ce 23% nu stiu exact ce sunt tigarile electronice. 31% admit ca nu au auzit de aceste produse. Nivelul de popularitate al tigarilor electronice variaza de la un stat la altul:

-          Cele mai ridicate niveluri de popularitate au fost raportate in Finlanda (92%), Grecia (90%) si Letonia (88%). In schimb, doar 33% dintre respondentii din Suedia si 47% in Irlanda, sunt familiarizati cu tigarile electronice.

-          Respondentii din Finlanda (64%), Grecia (63%), Germania (57%), Republica Ceha (56%), Olanda (55%) si Polonia (55%) sustin ca stiu ce sunt tigarile electronice. In schimb, doar 17% dintre respondentii suedezi stiu ce sunt tigarile electronice.

-          In aproape marea majoritate a statelor membre, cea mai mare parte a respondentilor care au auzit de tigari electronice, stiu ce sunt. O exceptie este Slovacia, unde o mare parte dintre respondenti au auzit de aceste produse dar nu stiu ce sunt.

Unele diferente in nivelurile de recunoastere pentru tigara electronica pot fi observate intre grupurile socio-economice:

-          Barbatii sunt mai predispusi decat femeile sa spuna ca au auzit despre tigara electronica insa, este putin probabil sa stie mai multe despre ea decat femeile.

-          Niveluri scazute de recunoastere au fost sezizate la grupul cu cea mai scazuta varsta si, prin urmare, in randul respondentilor in retragere.

-          Grupul 15-24 prezinta un nivel ridicat de cunoastere al etigarilor.

7% dintre cetatenii UE au incercat tigarile electronice. Cu toate acestea, utilizarea regulata a acestor produse ramane scazuta iar cei mai multi dintre respondenti doar le-au incercat.

-          In fruntea clasamentului, 2% dintre respondentii din Germania, Grecia si Romania folosesc, sau au folosit, tigari electronice zi de zi.

-          3% dintre respondentii din Polonia si Romania au raspuns ca le-au folosit ocazional.

-          Aproximativ 1 din 10 respondenti din Bulgaria (11%), Letonia (10%), Danemarca (9%), Polonia (9%) si Republica Ceha (9%) au raportat ca au incercat tigarile electronice o data sau de doua ori.

Suntem impresionati de faptul ca romanii se afla printre europenii care folosesc tigarile electronice zi de zi. Din ce in ce mai multi romani se confrunta cu boli din cauza fumatului, tocmai de aceea este bine ca multi isi doresc sa renunte la tigarile obisnuite. Cei care doresc sa reuseasca mai usor pot folosi tigara electronica. Ii invitam pe site-ul nostru Tigaraelectronica-nr1 pe toti cei care intentioneaza sa renunte la fumat pentru a incerca o tigara electronica de calitate si potrivita pentru stilul de fumat.

Sursa: http://ec.europa.eu/health/tobacco/docs/eurobaro_attitudes_towards_tobacco_2012_en.pdf

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate