În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 18/10/2012 Echipa SRC abureste tigara electronica in direct

Jojo abureste tigara electronica
Persoanele care au urmarit episodul de aseara, 17.10.2012, al Serviciului Roman de Comedie pe ProTv, au putut observa cum Familia Pompa vapeaza tigari electronice. In episodul de aseara Micki (Jojo) se confrunta cu urmatoarea propunere: pretendentul pe care tatal i-l aduce acesteia este nimeni altul decat Irinel Columbeanu (Cristi Rotaru), care, desi a ajuns fara bani, reprezinta inca o partida. In casa insa lucrurile se complica pentru ca Micki este impotriva acestei propuneri si marturiseste ca va merge acasa la Iri cu conditia sa poata intra in jacuzzi cu motocicleta.

Membrii familiei Pompa interpretati de Jojo, Monica Anghel si Mihai Bobonete, toti au fost observati folosind tigara electronica in direct.

Ne bucuram ca tigarile electronice sunt populare la o astfel de emisiune televizata care este apreciata de multi romani. De asemenea, suntem bucurosi ca aceste personalitati cunoscute in Romania, au avut curajul sa se afiseze in fata intregii Romanii folosind aceste gadgeturi in locul tigarilor obisnuite. Acest lucru arata ca acesti oameni sunt siguri ca tigara electronica este mai buna decat tigarile obisnuite, iar faptul ca se afiseaza in fata publicului cu ea inseamna ca au incredere sa o recomande si altora.

De asemenea, faptul ca aceste vedete continua sa apara la TV cu tigara electronica inseamna ca doresc sa incurajeze si pe altii sa renunte la fumat. Un lucru minunat daca stam sa ne gandim ca in Romania sunt putine campanii impotriva fumatului si putine persoane care se implica pentru a sustine aceasta cauza.

Ii incurajam pe toti cei care doresc sa renunte la fumat sa incerce tigara electronica cu incredere. Totodata ii invitam la noi pe site, sau la telefon, pe toti cei care doresc sa afle mai multe despre acest instrument care a ajutat multi romani sa renunte la fumat. Echipa Tigaraelectronica-nr1 va sta la dispozitie pentru a alege un model de tigara electronica potrivit stilului dvs. de fumat.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate