În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 15/10/2012 Tigaraelectronica-nr1: Marketingul inca cere calitate

Marketingul este un lucru necesar pentru orice afacere, inclusiv pentru cea cu tigari electronice. Companiile care gasesc calea potrivita, la timpul potrivit, pentru a oferi discount-uri la tigari electronice par a fi mai ok decat cele care pur si simplu, fac un site si apoi uita de el. Cu toate acestea, marketingul din zilele noastre inca cere calitate. Daca produsele care le promovam nu sunt bune, eforturile depuse sunt in zadar.

O tigara electronica de calitate inferioara, care nu este de incredere si care nu ofera o experienta buna, nu va satisface clientii si nici nu ii va determina sa renunte la fumat. Pe de alta parte, un produs bun, chiar si daca nu este promovat foarte mult, atrage clienti prin faptul ca acestia sunt multumiti de el.

Dar cum recunostem o tigara electronica de calitate? Priviti urmatoarele caracteristici:

-          o cantitate de vapori consistenta care ofera aceeasi senzatie ca si cand a-i fuma

-          durata de viata si rezistenta a bateriei mare  

-          durata de viata si rezistenta a atomizorului/clearomizorului

-          constructie generala buna, atat in ceea ce priveste materialele cat si in ceea ce priveste designul

-          teste incluse

Tigaraelectronica-nr1 se afla in topul listei privind calitatea

Tigaraelectronica-nr1 este unul din brandurile din Romania care se mandreste cu calitatea. Fondatorul companiei a inceput acest proiect in special pentru faptul ca fumatorii din Romania au nevoie de o tigara electronica de calitate care sa le satisfaca nevoile si care sa ii ajute sa renunte la fumat. Magazinul Tigaraelectronica-nr1 este, de asemenea, unul dintre primii importatori din Romania de tigari electronice.

Desi suntem de parere ca este important sa oferim clientilor discount-uri, totodata suntem de acord si cu faptul ca produsele la reducere trebuie sa fie de calitate. Tigaraelectronica-nr1 este mandra sa ofere fumatorilor din Romania si din Europa tigari electronice Vipercig. Puteti afla mai multe despre produsele noastre daca vizitati site-ul nostru.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate