În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 10/10/2012 Lichidare de stoc la tigarile electronice Sailebao!

Dupa reducerile estivale, am decis ca ar fi bine ca si toamna sa venim in intampinarea clientilor nostrii cu preturi atractive la kiturile de tigari electronice. Stim ca nu se obisnuieste ca toamna sa se organizeze reduceri insa, noi dorim sa facem surprize clientilor nostrii mereu. Am pus la oferta mai multe kituri de tigari electronice Sailebao care au un pret redus cu 50% fata de preturile initiale. Va invitam pe site-ul nostru la sectiunea „Tigari electronice” pentru a vedea care sunt acestea si pentru a profita de preturile reduse.

 

Sailebao este o companie din Shenzen, China, recunoscuta la nivel international si specializata in fabricarea de tigari electronice. Compania Sailebao produce aproximativ 1.5 milioane de kituri de tigari electronice pe care le exporta in toata lumea.

 

Tigaraelectronica-nr1 a decis sa organizeze o lichidare la toate produsele Sailebao aflate in stoc. Pe site-ul nostru puteti gasi modele de tigara electronica pentru toate tipurile de fumatori. Avem modelele Ego, TGO si GLO pentru fumatori mai inraiti si modelul DSE108 pentru fumatori de un pachet pe zi, sau ocazionali.

 

Indiferent ca sunteti incepator, sau ca deja vapati de ceva timp, profitati de reducerile de toamna oferite de noi! Aveti ocazia sa cumparati tigari electronice bune la un pret foarte mic... de fapt cel mai mic din piata. Contactati-ne pentru a va consilia si pentru a alege cel mai potrivit model pentru dvs.

 

Spuneti si altora de ofertele noastre! Daca sunteti incantati de ofertele pe care le gasiti pe site-ul nostru nu ezitati sa le impartasiti si altora. Va invitam sa folositi butoanele nostre de „Tweet” si „Imi place” pentru a povesti si altora de reducerile la tigarile electronice Sailebao! Achizitionati tigari electronice bune la preturi foarte mici!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate