În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 09/10/2012 Tigarile electronice castiga teren in SUA, dar si in Romania

UBS, o companie mondiala de servicii financiare, a realizat un studiu recent despre magazinele de cartier din SUA. In urma acestui studiu s-a constatat ca 82% dintre magazinele de cartier din SUA comercializeaza tigari electronice. Un procent destul de mare am putea spune, avand in vedere ca nu au trecut nici 10 ani de la inventia primei tigari electronice. De asemenea, potrivit aceluiasi sondaj 32% dintre magazinele care ofera tigari electronice au disponibile trei sau mai multe branduri concurente.

La acest sondaj au participat 10.000 de magazine de cartier din SUA.

80% dintre proprietarii de magazine de cartier din SUA au simtit cresteri ale vanzarilor de tigari electronice in ultimele 12 luni. Totodata 78% dintre acestia se asteapta ca acest trend sa continue, in timp ce doar 20% nu sunt siguri cu privire la acest lucru.

Potrivit UBS, industria de tigari electronice din SUA este destul de fragmentata. Potrivit ultimelor studii exista 250 de branduri de tigara electronica in SUA care incearca in fiecare zi sa castige teren pe aceasta piata.

Chiar si in Romania industria de tigari electronice este in continua crestere. In fiecare zi apar noi magazine care comercializeaza aceste produse, fie online, fie offline. De asemenea, pe piata din Romania au inceput sa apara branduri de tigari electronice recunoscute la nivel mondial. Unul dintre aceste branduri este si Vipercig care este deja apreciat si de consumatorii din Romania si din Anglia.

Vipercig este un brand aparut recent pe piata din Romania cu toate acestea, exista deja multi consumatori multimiti de acest produs. Produsele Vipercig se gasesc atat online, prin intermediul magazinului Tigaraelectronica-nr1, cat si offline. Vipercig este unul dintre cele mai populare branduri din Romania datorita:

-          Calitatii produselor: Vipercig ofera produse fabricate din componente de calitate superioara recunoscute la nivel mondial.

-          Fiabilitatii: Produsele Vipercig isi mentin o perioada de timp aceleasi proprietati, functioneaza adecvat si sunt testate frecvent pentru siguranta consumatorului.

-          Serviciului Clienti: Vipercig are o echipa de serviciu pentru clienti disponibila online si telefonic.

Credem ca piata de tigari electronice va continua sa creasca si in Romania prin intermediul comunicarii, al internetului si al retelelor sociale.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate