În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 05/10/2012 Un studiu arata ca vaporii de tigara electronica nu prezinta niciun risc pentru mediu

tigara electronica nu prezinta riscuri

Un studiu privind calitatea aerului in interior, condus de CHANGE, a fost facut public luna aceasta. Studiul a comparat nivelul unor substante secundare prezente in fumul de tigara clasica cu nivelul acelorasi substante prezente in vaporii de la tigara electronica.

Deoarece tigarile electronice vaporizeaza lichide, in loc sa arda tutun, multi din compusii daunatori prezenti in fumul de tigara clasica nu se gasesc in vaporii de tigari electronice. Cei cativa compusi care au fost descoperiti in vaporii de tigari electronice au fost la niveluri atat de minuscule incat analiza toxicologica nu a detectat niciun risc (de cancer, sau de alte boli) pentru sanatatea publica sau pentru mediul in care sunt expirati vaporii de tigari electronice.

„Acest studiu demonstreaza ca riscurile puse de vaporii pasivi de la tigara electronica sunt foarte mici, in comparatie cu riscurile asociate fumatului pasiv de tigari clasice. In timp ce fumatul pasiv trebuie eliminat de la locul de munca si din majoritatea locurilor publice, datele actuale nu prevad interzicerea utilizarii tigarilor electronice in aceste locuri”, a declarat Dr. Michael Siegel de la Universitatea din Boston, Scoala de Sanatate Publica.

A existat o controversa cu privire la introducerea tigarilor electronice sub legea care interzice fumatul, care a fost initiata din cauza riscurilor pe care fumul pasiv le are asupra mediului.

„Cei mai multi vaperi sunt de parere ca tigara electronica nu pune niciun risc asupra celor din jurul lor, este bine ca acum exista si dovezi care sa ateste aceste convingeri”, a declarat Spike Babaian, presedintele Clubului National al Vaperilor.

Acesta este primul studiu care acopera o arie asa mare de toxine, cu toate acestea, studiile anterioare care au analizat un numar mai mic de toxine au ajuns la aceleasi rezultate.

„Rezultatele acestui studiu confirma constatarile mele din ultimii patru ani. Tigara electronica nu prezinta niciun risc pentru sanatatea publica” - Dr. Murray Laugesen, medic specialist in sanatate publica, de la Health New Zealand.

Clubul National al Vaperilor, o organizatie a consumatorilor de tigari electronice a sprijinit acest studiu.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate