În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 26/09/2012 Tigara electronica: Mai buna pentru femei?

utilizatori de tigari electronice

Un studiu realizat de Universitatea Yale sugereaza ca femeilor le este mai dificil sa renunte la fumat decat barbatilor din cauza unor diferente fizice din creierul femeilor. Potrivit cercetatorilor, toate creierele dezvolta „receptori de nicotina”, ca raspuns direct la consumul de tutun. Pe masura ce numarul acestor receptori creste, pofta pentru tutun devine din ce in ce mai puternica, iar apoi se transforma in dependenta. Dar interesant, creierul barbatilor si al femeilor par sa fie diferite intr-un punct.

Fumatorii de sex masculin au mai multi receptori de nicotina decat nefumatorii, si, desi cercetatorii nu isi pot explica de ce, femeile nu au nicio diferenta statistica a numarului de receptori de nicotina pe care ii au, indiferent ca sunt fumatoare sau nu. Acest lucru, aparent, pare sa indice ca receptorii din creierul femeilor sunt mai activi si ca nu au tendinta de a creste pentru a livra aceleasi mesaje catre creier. Acest lucru ar putea explica de ce, aparent, este mai greu pentru femei sa renunte la fumat decat pentru barbati.

Tigara electronica, alternativa pentru tigarile din tutun

Tigara electronica ar putea fi exact ceea ce fumatorii de sex feminin au nevoie pentru a scapa de tigarile clasice. Aceasta cu siguranta poate fi considerata un substitut aproape perfect, avand in vedere ca mimeaza actul de a fuma foarte bine si ca ofera aceeasi senzatie ca si cand ai fuma. Si din moment ce nicotina nu este un agent cancerigen, acest dispozitiv poate fi utilizat perfect pentru a inlocui tigarile din tutun.

Vanzarile de tigari electronice au crescut foarte mult in ultimii ani si continua sa castige teren. Din pacate, nimeni nu a efectuat o statistica exacta despre cati utilizatori de sex masculin folosesc tigara electronica, dar si cati de sex feminin. Dar se pare ca femeile sunt mai interesate sa foloseasca aceast produs, cel putin noi cei de la Tigaraelectronica-nr1 am remarcat asta, poate din cauza ca le este si mai greu sa renunte la fumat.

Pentru mai multe informatii despre ce tigari electronice prefera barbatii, dar si femeile, va asteptam sa ne contacti sau sa ne scrieti pe adresa de mail. Va vom raspunde cu drag la toate intrebarile pe care le aveti legate de acest subiect.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate