În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 18/09/2012 Aburiti tigari electronice daca doriti sa atrageti privirile femeilor!

Fumatul a fost mult timp un simbol al masculinitatii pentru barbati. Multi ani imaginea barbatului puternic era asociata cu tigarile din tutun. Totodata tipul de tigari clasice fumate de un barbat a fost multa vreme o reflexie a statutului social. Insa, astazi toate acestea s-au schimbat.

Astazi femeile nu mai considera atractivi barbatii care fumeaza tigari clasice, din contra considera atractivi barbatii care aburesc tigari electronice, cel putin asa arata un raport recent realizat de Asociatia Internationala a Producatorilor de Tigari Electronice (IECMA).

„Majoritatea femeilor prefara barbatii care adopta un look masculin. Fumatul a fost un simbol al barbatiei multa vreme. Cu toate acestea, barbatii care aburesc tigari electronice sunt mai atractivi pentru femei, spre deosebire de cei care fumeaza tigari clasice. Pentru ca tigarile electronice nu doar ca tin departe pe cei din jur de fumatul pasiv, dar ii feresc si de mirosurile neplacute, lucru care ii face pe barbati sa para mai fresh”, a explicat Hilly, cercetatorul responsabil de acest sondaj.

Pentru a realiza acest sondaj echipa de cercetatorii a cautat aburitorii in 50 de orase din intreaga lume, printre care: Los Angeles, New York si San Francisco in America; Londra in Marea Britanie; Paris in Franta; Berlin in Germania; Moscova in Rusia; Beijing si Shanghai in China.

Nu este de mirare ca doamnele/domnisoarele considera barbatii care aburesc mai atractivi, deoarece acestia sunt mai sanatosi, arata mai bine si miros mai bine. Asadar domnilor daca doriti sa faceti cuceriri este cazul sa luati in considerare tigara electronica deoarece se pare ca acest gadget este un „magnet” pentru inima femeilor. Puteti sa va comandati chiar astazi o tigara electronica de calitate din gama noastra de modele create pentru toate tipurile de fumatori. Nu mai stati pe ganduri si incercati chiar acum sa renuntati sa fumat cu tigara electronica!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate