În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 17/09/2012 De ce nu se aburesc tigari electronice pe National Arena?

Aburitorii de tigari electronice sunt dezamagiti deoarece nu este permis sa vapezi pe stadionul National Arena. Pe niciun alt stadion din tara nu exista aceasta interdictie insa, pe acesta, care este unul dintre cele mai importante si unde se tin cele mai importante meciuri si concerte, nu se poate. Motivul? Nu il stie nimeni si nici nu s-a gasit unul pana acum.

 

De ce ar trebui incurajat aburitul pe stadion?

Tigara electronica nu arde, deci nu exista riscul de a arde scaunele sau de a provoca incendii pe stadion. Nu produce fum, deci nu polueaza aerul din jur si nu pune in pericol sanatatea suporterilor sau ai jucatorilor prezenti la meci.

De asemenea utilizarea unei tigari electronice nu presupune folosirea unor obiecte inflamabile cum ar fi bricheta sau chibrite.

Totodata, etigara nu lasa scrum sau mustuce in urma, asa cum se intampla cu tigarile clasice. Tigara electronica nu produce mizerie de niciun fel.

Chiar daca la noi nu se doreste sa se abureasca pe stadionul national in alte parti lucrurile stau complet diferit. De exemplu, pe stadionul Bob Lord din Marea Britanie, nu doar ca este permis vapatul, acesta obicei este incurajat. Lucru absolut normal, oricine ar prefera vapatul in schimbul fumatului daca ar lua in considerare beneficiile pe care tigara electronica le ofera. Aici aburitul nu doar ca este permis, patronii stadionului au luat decizia de a colabora cu o companie care comercializeaza tigari electronice pentru a-i incuraja pe suporteri sa abureasca. Si nu numai atat, s-au gandit chiar sa redenumeasca stadionul cu numele companiei de etigari.

 

Tigaraelectronica-nr1 incurajeaza fumatorii sa renunte la fumat si sa incerce tigara electronica pentru a reusi. Daca doriti sa stiti ce presupune acest gadget si cum se foloseste va invitam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site pentru a primi consiliere. De asemenea, va invitam sa vizitati sectiunea de „Promotii” pentru a vedea care modele de tigari electronice sunt la reducere.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate