În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 14/09/2012 Lichid pentru tigara electronica: Cum trebuie pastrat?

Din ce in ce mai multi oameni incearca sa renunte la fumat din cauza efectelor negative asupra sanatatii aduse de acest viciu. Exista multe produse de renuntare la fumat prezente pe piata, plasturi, guma cu nicotina si multe altele, insa, dintre toate acestea tigara electronica are cea mai mare rata de succes. Daca va inspaimanta gandul ca trebuie sa va incarcati bateriile si ca trebuie sa cumparati mereu lichide, iata cateva sfaturi care va vor ajuta pentru a alege un lichid bun si pentru a-l conserva cum trebuie.

Mecanismul de functionare al tigarii electronice poate parea complicat insa, practic este destul de simplu. O baterie reincarcabila furnizeaza curent unui atomizor/cleromizor, iar acesta transforma un lichid in vapori. Lichidul este alcatuit din nicotina, apa distilata, arome si propilen glicol/glicerina vegetala. Acesta nu contine substante toxice care ar putea pune in pericol sanatatea utilizatorului.

Lichidul se gaseste in arome si concentratii de nicotina diferite. Pentru incepatori se recomanda un lichid cu aroma asemanatoare cu cea a tutunului. Concentratia de nicotina se stabileste in functie de taria si numarul de tigari din tutun fumate zilnic.

In ceea ce priveste intretinerea lichidelor, se recomanda sa nu fie pastrate la temperatura camerei. Acest lucru va slabi aroma lichidului si astfel gustul oferit de tigara electronica poate deveni neplacut. Pastrati sticluta la frigider deoarece lichidul este mai bine conservat la temperaturi joase. De asemenea, daca aveti posibilitatea schimbati recipientul din plastic cu una de sticla.

Daca doriti sa incercati un lichid de calitate care este in conformitate cu certificarile UE, va recomandam sa incercati lichidul Liqua Vipercig. Acest lichid este fabricat din ingrediente/arome europene de brandul Vipercig. Toate ingredientele folosite in procesul de fabricatie a lichidelor Liqua (glicerina vegetala, propilenglicol, arome si nicotina) sunt la standardele cele mai inalte de calitate impuse de USP (United States Pharmacopeia). Nicotina din lichidele Liqua este de cea mai mare puritate, nu contine alte elemente derivate din tutun si este protejata de oxidare in timpul prelucrarii. Va invitam pe site-ul nostru sa incercati aromele Liqua Vipercig.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate