În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 13/09/2012 Tigara electronica si productivitatea muncii

tigara electronica pentru barbati, birou
Diferenta de productivitate dintre lucratorii fumatori si cei nefumatori a fost un subiect controversat multa vreme. Mult prea des lucratorii nefumatori se simt discriminati atunci cand colegii lor fumatori isi iau pauze dese pentru a fuma o tigara. Un astfel de subiect a fost publicat intr-un articol recent in BRW din Australia.

Articolul aparut in BRW, scris de Samantha Hutchinson, dezvaluie statistici obtinute din anchete efectuate pe lucratorii din Marea Britanie in ultimii ani. Potrivit cercetarilor, lucratorii fumatori pot pierde pana la 90 de minute afara la fumat. Drept urmare, in cartierul Breckland din districtul Norfolk, au fost adoptate reglementari prin care lucratorilor fumatori li se cere sa contorizeze timpul petrecut la fumat. Aceasta reglementare a fost data cu scopul de a echilibra balanta productivitatii.

Pe de alta parte, exista companii din Marea Britanie care au decis sa ofere lucratorilor fumatori, tigari electronice, ca alternativa a tigarilor clasice. O societate importanta din Londra a mers atat de departe incat a cumparat zeci de kituri de tigara electronica pentru a le oferi gratis angajatilor. Aceasta actiune s-a dovedit a fi un succes deoarece angajatii societatii au devenit vaperi intr-un timp foarte scurt. Articolul din BRW mentioneaza ca tigara electronica ajuta la cresterea productivitatii muncii prin faptul ca ii tine pe lucratori la postul lor intreaga zi.

Daca esti un om de afaceri, sau un manager din Romania ai putea rezolva problema fumatului la locul de munca cu ajutorul unor tigari electronice. Acest lucru s-a dovedit util pentru unele companii din Marea Britanie. Cu siguranta merita incercat.

In cazul in care te hotarasti sa inlocuiesti analoagele de la birou cu cele electronice, noi cei de la Tigaraelectronica-nr1 iti putem oferi tigari electronice de calitate la un pret bun. Si cum suntem una dintre cele mai importante companii din Romania, iti vom oferi suportul si consilierea necesara. Suntem convinsi ca majoritatea angajatilor tai vor fi incantati de experienta vapatului, unii chiar ar putea renunta definitiv la fumat!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate