În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 12/09/2012 Tigaraelectronica-nr1: 7 nu este un numar norocos pentru fumatori!

Exista unii jucatori in lume care considera numarul 7 ca fiind un numar norocos. Exista chiar si unele religii care considera ca numarul 7 are o semnificatie sacra. Dar, care este faza cu numarul 7? De ce atat de multi dintre noi considera cifra 7 ca fiind semnificativa? Din pacate, niciunul dintre noi nu stie cu siguranta. Unele dintre credinte sunt istorice si invaluite in mister, altele sunt bazate pe zvonuri sau anecdote din filme. Insa, ceea ce este intr-adevar adevarat, este faptul ca cifra 7 are o semnificatie pentru fumatori. Din pacate, nu este o semnificatie pozitiva. Cercetari efectuate in Marea Britanie arata ca cifra 7 reprezinta pentru fumatori numarul de incercari esuate de a renunta la fumat. Cercetatorii de la Asda au constatat ca abia a opta oara fumatorii reusesc sa renunte la fumat.

tigara electronica vs clasica

Dar ce se intampla cu fumatorii care nu doresc sa renunte? Multi se bucura de acest viciu si de experienta de a fuma si nu isi doresc sa renunte. Ceea ce si-ar dori acesti fumatori este sa isi expuna organismul la mai putine pericole. Acesti fumatori isi doresc sa gaseasca o alternativa care sa le permita sa isi pastreze viciul fara a se mai expune la pericolele asociate fumatului. Aparitia tigarilor electronice a adus speranta fumatorilor care isi doresc sa fumeze mai sanatos, dar si celor care intentioneaza sa reduca, sau sa elimine, numarul de tigari fumate.

Tigari electronice de calitate, precum cele de la Tigaraelectronica-nr1, ofera aceeasi experienta ca si tigarile clasice insa, fara a pune in pericol organismul utilizatorului. Tigara electronica livreaza nicotina pentru a satisface dependenta si satisface ticul de a duce tigara la gura pe care multi fumatori il au. Chiar si cel mai inrait fumator poate fi satisfacut de o tigara electronica adecvata stilului sau. Cei care doresc sa renunte la fumat ne pot contacta pentru a primi consiliere si pentru a alege un model de tigara electronica potrivit stilului de fumat!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate