În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 10/09/2012 Tigarile electronice vor depasi industria tutunului, in 10 ani

tigara electronica vs clasica
Tigarile electronice vor depasi industria tutunului, in 10 ani, nu o spunem noi ci expertii din industrie.

Bonnie Herzog este analist senior si director general de cercetare a tutunului, bauturilor si consumatorilor la Wells Fargo Securities LLC. Acest lucru inseamna ca slujba ei este de analiza in mod constant trendurile in industria tutunului si nu numai. Aceasta a fost recent intervievata intr-un articol pentru Daily News CSP si a declarat urmatoarele: „Desi este dificil de prezis, credem ca este posibil ca si consumul de tigari electronice sa depaseasca tigarile traditionale in urmatorul deceniu...”

In acelasi articol despre cresterea tigarilor electronice, Bonnie Herzog a continuat sa spuna ca ea crede ca aceasta va deveni mai mare decat cea a tutunului „luand in considerare, in special, ritmul rapid de inovare si cererea consumatorilor pentru aceste produse cu efect nociv redus.”

Acest lucru indica un punct de vedere foarte important pentru fumatori si pentru tigari electronice. Intr-o lume ideala, nimeni nu ar trebui sa fie dependent de nicotina. Dar, din pacate aceasta lume ideala este foarte indepartata. Oamenii au de gand sa utilizeze nicotina. Acestia apreciaza beneficiile ei si sunt dispusi sa faca fata efectelor secundare negative. Insa, nu isi doresc efectele negative secundare ale tutunului. Acestia nu isi doresc sa moara, nu isi doresc sa miroasa a fum permanent si nu doresc sa ii afecteze pe toti din jurul lor. Acestia isi doresc un produs care sa le permita sa aibe beneficiile nicotinei fara celelalte efecte secundare negative. Iar aici intervin tigarile electronice...

Tigara electronica este o modalitate foarte buna de a reduce efectele negative implicate in consumul curent de nicotina. Intr-o lume bazata pe consum, aceasta cerere va conduce cu siguranta la o explozie in popularitate a tigarilor electronice, in care acestea vor depasi consumul de tutun in urmatorii 10 ani.

Una dintre cele mai puternice dovezi ca tigarile electronice vor ramane pe piata este achizitia de catre Lorillard, una dintre cele mai importante companii de tutun, a companiei de tigari electronice Blu cigs. Si nu doar atat, Herzog sustine ca vor exista achizitii si mai importante in viitor, „Avand in vedere ca atat Lorillard cat si Reynolds American Inc. au facut achizitii in industria de tigari electronice, ne asteptam ca si Altria Group Inc. sa faca aceeasi miscare si ne asteptam sa fie si mai mare.”

Cand marile companii de tutun au intrat in aceasta „hora”, este clar ca au facut acest lucru fiind siguri de faptul ca tigarile electronice vor ramane pe piata si ca acestea sunt viitorul. Nimeni nu stie cu siguranta ce se va intampla cu industria de tigari electronice acum ca s-au implicat si companiile de tutun, insa de un lucru suntem siguri: ei vor avea expunere mai mare, mai multe resurse si au un potential mai mare de dezvoltare. Cu toate acestea, nu suntem siguri daca marile companii vor permite ca tigara electronica sa surclaseze produsul lor principal: tutunul si tigarile clasice. Probabil pe masura ce va trece timpul vom vedea.

Exista deja multe studii care dovedesc ca tigarile electronice sunt mai sigure decat tigarile din tutun. Nu doar sunt mai sigure, sunt si mai ieftine. Acest lucru este un motiv suficient de puternic ca tigara electronica sa ramana pe piata multa vreme de acum incolo!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate