În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 06/09/2012 De ce este tigara electronica mai buna pentru fumatori?

foloseste tigara electronice peste tot

Multi oameni fumeaza mai mult de un pachet de tigari din tutun pe zi, ceea ce inseamna ca acestia cheltuiesc undeva intre 12 si 24 de lei. Va puteti imagina sa economisiti acesti 24 de lei pe viata? Acestia s-ar transforma intr-o suma „frumusica” de bani pe care i-ati putea cheltui pentru orice altceva. Tigara electronica te poate ajuta sa economisesti acesti bani deoarece este o alternativa mai ieftina.

Daca ati fost vreodata intr-un restaurant cu familia dvs. atunci stiti cand de neplacut este sa iti doresti sa fumezi o tigara inauntru si sa nu poti. In plus, in multe locuri publice fumatul este interzis. Cu toate acestea, daca ai avea o tigara electronica atunci ai putea sa fumezi linistit in interior. In loc sa mergi afara in timp ce familia ta asteapta, ai putea sa iti savurezi mancarea si sa vapezi din tigara electronica atunci cand doresti.

In multe locuri fumatul este un obicei care starneste antipatia celor din jur. De exemplu, daca te afli intr-un parc, prietenii tai nefumatori ar putea sa nu se bucure daca le sufli fumul in nas. Este mult mai convenabil pentru tine, si pentru prietenii tai, sa folosesti tigari electronice in loc de tigarile din tutun.

Spre deosebire de tigarile clasice, tigarile electronice sunt mai sigure pentru sanatatea utilizatorului. Acestea nu contin substante chimice cancerigene care pun in pericol sanatatea celui care le utilizeaza. De asemenea, aceste tigari electronice nu ard si nu scot fum ci scot aburi printr-un proces de vaporizare al unui lichid cu nicotina.

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre tigarile electronice viziteaza site-ul nostru Tigaraelectronica-nr1.ro. Aici vei gasi tot ce trebuie sa stii pentru a renunta la fumat cu ajutorul unei tigari electronice.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate