În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 05/09/2012 Vanzarile de tigari electronice nu aduc contributii la bugetul statului de 7,115 milioane de lei

Tigara electronica este un produs care a devenit apreciat rapid de fumatorii din Romania. In aproape doi ani, numarul persoanelor care folosesc tigara electronica s-a dublat, daca nu chiar triplat.

De cand a aparut in Romania si pana in prezent, presa noastra a informat publicul numai cu stiri negative despre tigara electronica. Ne-am putea gandi ca acest lucru este oarecum ciudat, avand in vedere ca numeroase studii au confirmat ca tigara electronica este mai sigura decat tigarile clasice. Totodata exista numeroase articole cu studii despre tigari electronice, ce ofera informatii esentiale, pe care le-am publicat si care nu au fost preluate de nicio publicatie cunoscuta din Romania. Printre acestea amintim:

- Un studiu realizat in Grecia sugereaza ca tigara electronica nu afecteaza inima
- Studiu: Cat de cunoscuta si utilizata este tigara electronica
- Cantitatea de nicotina din vaporii de tigari electronice este mai mica comparativ cu clasicele
- Efectele vaporilor de tigara electronica asupra celulelor sangelui

Si desigur lista poate continua...

Statul roman are nevoie de cei 4,85 milioane de fumatori

Va vine sa credeti sau nu insa, statul roman are nevoie de cei 4,85 milioane de fumatori (2011). Potrivit unor statistici, statul roman a incasat in 2011 din accizele la tutun, nu mai putin de 7,115 milioane de lei. Aceasta suma reprezinta 40% din totalul banilor din accize care au intrat la bugetul statului.

Conform Studiului Global privind Tutunul la Adulti (GATS), in 2011, numarul de fumatori in Romania a fost de 4,85 milioane, cei mai multi fiind barbatii adulti – 37.4%. Suma cheltuita in medie de un fumator pentru a-si satisface acest viciu a fost de 273.1 lei.

Asadar, nu ar trebui sa ne mai miram ca pe posturile TV din Romania se difuzeaza numai stiri negative despre tigarile electronice. Adevarul crud este ca acestea nu aduc 7,115 milioane de lei la bugetul statului.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate