În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 04/09/2012 Carrie Fisher abureste tigara electronica in aeroport

Cu totii probabil ca ne aducem aminte de frumoasa Printesa Leia din trilogia Star Wars. Astazi, din pacate, celebra actrita care a interpretat acest rol, Carrie Fisher este complet schimbata. In ultima vreme a ocupat prima pagina a ziarelor dupa ce s-a ingrasat foarte mult ca urmare a unei scaderi in greutate bruste.


Recent, Carrie Fisher, acum in varsta de 55 de ani, a fost implicata in multe scandaluri legate de consum de droguri si alcool. Insa, de aproape un an de cand a fost suprinsa prima data in public cu o tigara electronica, aceasta pare sa fi renuntat definitiv la fumat.


O lunga perioada de timp ziaristii au poreclit-o pe Carrie Fisher ca fiind „vocea plina de cenusa”. Insasi „Printesa Leia” a recunoscut ca a fost o „femeie Marlboro” pentru mult timp. Desigur ca acest lucru s-a intamplat pana cand a descoperit tigarile electronice si a decis sa renunte la fumat.


Este de apreciat faptul ca la 55 de ani Carrie Fisher s-a hotarat sa renunte la fumat cu tigara electronica. Multe persoane care au aceasta varsta considera ca este inutil sa mai renunte la fumat deoarece sunt deja afectate de efectele nocive ale fumatului iar daca ar renunta nu ar simtii nicio diferenta. Cu toate acestea medicii si studiile realizate contrazic aceaste opinii.


Potrivit unui studiu realizat in Germania, persoanele in varsta care renunta la fumat au o speranta de viata mai mare. "Renuntarea la fumat este importanta, intrucat conduce la o imbunatatire a calitatii vietii si aduce beneficii pentru sanatate, indiferent de varsta la care se produce - desi, cu cat mai devreme cu atat mai bine", afirma medicul Michael Niederman, directorul departamentului de medicina de la Winthrop-University Hospital din Mineola, New York.

Asadar, nu este niciodata prea tarziu sa renuntati la fumat. Puteti face asta cu ajutorul unei tigari electronice!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate