În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 31/08/2012 Sfarsitul tigarilor electronice pe Facebook?

Recent am aflat ca Facebook a inceput sa inchida paginile si conturile dedicate tigarilor electronice. Justificarea pe care au avut-o cei de la Facebook pentru aceasta initiativa este:

„Reclamele si posturile comerciale sunt parte a Ghidului nostru pentru publicitate. Conform regulilor noastre de promovare, nu aveti voie sa promovati produse ale tutunului sau produse legate de tutun, inclusiv tigari electronice. De aceea pagina dvs. a fost inchisa.”

De ce Facebook face un abuz impotriva tigarilor electronice?

 

In primul rand, justificarea pe care Facebook a oferit-o pentru a inchide paginile de tigari electronice nu este corecta. Tigarile electronice nu contin tutun, nu ard si nu produc fum, prin urmare nu sunt produse ale tutunului. Tocmai de aceea asta nu este un motiv plauzibil pentru a inchide paginile dedicate tigarilor electronice.

In al doilea rand, exista sute de pagini de genul acesteia https://www.facebook.com/pages/Camel-cigarettes/304295216138 pe care, se pare ca, angajatii Facebook le trec cu vederea. Pe aceste pagini se vorbeste despre fumat, despre tutun si despre placerea de a fuma. Cu toate acestea, nimeni nu are nimic impotriva lor desi acestea chiar incurajeaza la fumat. Nu mai spunem ca poate intra oricine pe ele, chiar si minorii.

De asemenea, trebuie sa mentionam ca, cel putin pagina noastra de Facebook, este interzisa persoanelor sub 18 ani. Pentru a putea vedea continutul ei si pentru a primi informatii si noutati despre Tigaraelectronica-nr1 trebuie sa aveti peste 18 ani.

Nu in ultimul rand, dorim sa ne cerem scuze anticipat daca pagina noastra va fi inchisa si sa va precizam ca nu a fost cu voia noastra. Din pacate, chiar si Facebook a intrat in conspiratia companiilor de tutun impotriva tigarilor electronice si se pare ca nu putem face nimic. Este un abuz care ar trebui sa fie pedepsit insa, din pacate nu avem ce face.

Aburiti in continuare tigari electronice de calitate!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate