În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 30/08/2012 Londonezii sunt fani tigara electronica!

Cand vine vorba despre tigari electronice, fumatorii din Marea Britanie par sa fie foarte interesati. Cel putin asa reiese dintr-un studiu realizat de UK Press Association cu ocazia zilei Mondiale fara Tutun.

In primul rand, se pare ca 75% dintre respondentii sondajului din Londra – care au fost fumatorii la un moment dat – sustin ca au trecut pe tigara electronica. Este un numar destul de mare insa, trebuie tinut cont si de faptul ca cei care au realizat studiul nu au precizat numarul exact al participantilor. Unii dintre respondenti sustin care au renuntat complet la tigarile din tutun in favoarea celor electronice, in timp ce altii continua sa mai fumeze cate o tigara in anumite momente.

In al doilea rand, fumatorii din Marea Britanie par sa fie mai constienti de pericolele fumatului decat rezidentii de pe teritoriul tarii. Totodata acestia sunt in cautarea unei metode de a scapa de aceasta dependenta.

Si in alte parti ale Regatului Unit numarul celor care au incercat sa treaca pe tigari electronice este destul de mare. De exemplu, 68% dintre fumatorii din Birmingham au trecut pe tigari electronice. In Edinburgh si in Glasgow au fost 55%, respectiv 50%, iar la capatul listei au fost fumatorii din Manchester, cu doar 15%.

Printre motivele invocate de respondentii sondajului pentru a renunta la tutun, sanatatea este pe primul plan pentru fumatorii din Londra. Insa, un sondaj realizat cu o saptamana inainte arata ca mirosul este printre principalele motive pentru care fumatorii din Londra doresc sa renunte la tigari. Referitor la rezultatele sondajului, este destul de greu sa iti dai seama pe o arie atat de larga ce se intampla cu fumatorii de acolo. Aceste rezultate reprezinta doar niste trenduri care au loc in diferite zone.

Indiferent de cat de corect este acest studiu, sau care sunt motivele pentru care oamenii doresc sa renunte la fumat, aproape oricine este de acord ca tigara electronica este o modalitate de a reduce sau de a elimina numarul tigarilor din tutun. Rezultatele acestor studii pot varia de la persoana la persoana, insa peste tot pe internet putem intalni multe persoane care sustin eficienta tigarilor electronice.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate