În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 28/08/2012 Este putin probabil ca fumatorii din mediul rural sa incerce tigara electronica

Potrivit unui studiu realizat de GATS (Global Adults Tobacco Survey - Studiul Global asupra Consumului de Tutun la Adulti), in 2011, in Romania exista cinci milioane de fumatori. Dintre acestia 28,4% locuiesc in mediul urban si 24,5% locuiesc in mediul rural.

Cu toate ca procentul fumatorilor care locuiesc in mediul rural este cu putin mai mic decat procentul fumatorilor care locuiesc in mediul urban, acestia sunt mult mai putin interesati sa incerce sa renunte la fumat. Tocmai de aceea nu sunt interesati sa apeleze la alternative ale fumatului, cum este tigara electronica. Cauza a acestui dezinteres ar putea fi o serie de motive:

-          lipsa de informatii in mediul rural cu privire la alternativele la fumat, cum este tigara electronica

-          perceptia ca aceste alternative sunt doar pentru cei care locuiesc la oras

-          traditii culturale legate de fumatul de tutun

-          lipsa de disponibilitate locala a acestor alternative

-          interzicerea fumatului nu este la fel de incomoda pentru fumatorii din mediul rural

Indiferent care ar fi motivele, fumatorii din mediul rural ar avea de beneficiat de pe urma unei tigari electronice, la fel ca si cei de la oras. Poate chiar mai mult, pentru ca fumatorii din mediul rural nu au acelasi tip de stigmatizare culturala si sociala anexata fumatului de tutun, ceea ce face mai usor pentru ei sa isi continue obiceiul, fara disconfort social sau inconveniente. Acest lucru ar putea chiar sa ii incurajeze mai mult decat pe fumatorii de la oras.

De asemenea, exista o tendinta de antipatie pentru toate noile tehnologii in mediul rural. Oamenii de multe ori prefera sa ramana la vechile moduri de a face anumite lucruri, pentru ca „asa au facut dintotdeauna.” Poate ca si tigara electronica este pur si simplu o noua tehnologie pe care fumatorii din mediul rural ar prefera sa nu o foloseasca.

Tigaraelectronica-nr1 incurajeaza fumatorii din mediul rural sa incerce sa renunte la fumat cu tigara electronica. Aceasta este o alternativa mai sigura, mai curata si mai putin ofensiva a fumatului.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate