În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 27/08/2012 Un studiu realizat in Grecia sugereaza ca tigara electronica nu afecteaza inima


tigara electronica nu afecteaza inima

In cadrul reuniunii anuale a Societatii Europene de Cardiologie, o echipa de cercetatori de la Centrul de Chirurgie Cardiaca Onassis din Atena, a facut publice rezultatele unui studiu realizat pentru a vedea daca exista vreo legatura intre problemele cardiace si utilizarea tigarilor electronice.

Studiul a analizat 20 de fumatori de tigari din tutun si 22 de utilizatori de tigari electronice. Fumatorii au fost testati dupa ce au fumat o singura tigara din tutun, iar acestia au suferit schimbari ale ritmului cardiac dar si cresteri a tensiunii arteriale. Utilizatorii de tigari electronice au fost analizati dupa ce au vapat timp de 7 minute si nu a exista nicio schimbare semnificativa a functiilor inimii in acel timp.

Conducatorul studiului de la Atena, Konstantinos Farsalinos, a spus ca, „Avand in vedere pericolele extreme asociate tutunului, datele disponibile pana in prezent sugereaza ca tigara electronica este mai putin daunatoare decat tigarile din tutun iar inlocuirea celor din tutun cu aceasta poate duce la imbunatatirea sanatatii.”

Potrivit studiului, nicotina prezenta in vaporii de e-tigara este absorbita intr-o rata mai mica in comparatie cu cea din fumul de tutun, daca tinem cont de nivelurile mici de toxicitate, a adaugat Farsalinos. Acesta a mai precizat si ca nu s-au gasit urme de nitrozamine in tigarile electronice.

Asa cum am afirmat de multe ori, e-tigarile, chiar si cele fara nicotina, ii ajuta intr-adevar pe cei care au probleme psihologice legate de renuntarea la fumat. Acestea imita perfect experienta fumatului, fara a produce fum sa scrum, si fara sa afecteze sanatatea celor din jur.

Cu cat apar mai multe studii despre tigari electronice cu atat este mai bine pentru fumatorii din intreaga lume si pentru sanatatea publica. Noi cei de la Tigaraelectronica-nr1 ne dorim ca e-tigarile sa fie testate cat mai des astfel incat sa existe din ce in ce mai putine presupuneri despre aceste produse.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate