În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 14/08/2012 Folosind o tigara electronica iti poti reduce factura la dentist

Dinti sanatosi cu tigara electronica

Cand oamenii vorbesc despre tigara electronica, de obicei promoveaza faptul ca aceasta este un ajutor bun de a renunta la fumat. Lucru care nu poate fi contestat.

Cu toate acestea, tigarile electronice au si alte avantaje pe langa tigarile traditionale si unul dintre acestea este ca iti pot reduce factura la medicul dentist. „Desi suntem deranjati de obicei de modificarile de ordin estetic, fumatul duce la dezvoltarea cariilor si a afectiunilor gingivale. Fumatorii sunt de patru ori mai expusi bolilor parodontale care duc la pierderea dintilor. In plus, cercetatorii americani spun ca aceasta afectiune avanseaza mult mai repede la fumatorii inraiti”, a declarat intr-un interviu Dr. Ioan Traian Moina, medic stomatolog in cadrul cabinetului Dentarex din Constanta. Oamenii care au fost fumatori toata viata lor au, de multe ori, dintii cariati si ingalbeniti. Ingalbenirea este cauzata de gudronul din tutun. Tigara electronica nu contine gudron si prin urmare, nu ingalbeneste dintii.

Un alt avantaj este faptul ca, spre deosebire de tigarile din tutun, tigarile electronice nu miros, aceasta nu lasa miros neplacut pe haine, pe par, mobilier si in masina. Totodata tigarile electronice nu provoaca o respiratie urat mirositoare utilizatorului. De multe ori nefumatorii pot sa simta instantaneu mirosul de tutun de pe corpul unui fumator, din casa acestuia sau din masina sa.

Nu in ultimul rand, tigara electronica va poate oferi satisfactia deplina de a fuma o tigara clasica, insa este mult mai ieftina si are multe beneficii asupra sanatatii. Tigaraelectronica-nr1 ofera consiliere tuturor celor care doresc sa renunte la fumat cu ajutorul unei tigari electronice. Avem o gama variata de modele concepute pentru a satisface orice tip de fumator, chiar si pe cei mai inraiti.

Alege tigari electronice de calitate!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate