În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 13/08/2012 Tigara electronica este pentru fumatorii de toate varstele

Multi fumatori se intreaba de ce atat de multe persoane apeleaza la tigara electronica pentru a renunta la fumat. In mintea lor consumatorul tipic al acestui produs este tanar, o persoana care se bucura de noile gadgeturi aparute si de evolutia tehnologiei. Si intr-adevar, multe astfel de persoane trec de la tigarile clasice la tigari electronice. Insa, este important de retinut ca fumatorii de orice varsta se pot bucura se aceasta tehnologie revolutionara. De fapt, s-ar putea ca generatia mai in varsta sa beneficieze mai mult de pe urma ei.

Un studiu recent, realizat in SUA, de catre Health and Retirement Study, arata descoperiri recente cu privire la sanatatea si obiceiurile persoanelor pensionate. Cand vine vorba de fumat, acestia au descoperit ca persoanelor mai in varsta le este mai greu sa renunte, chiar si dupa ce au fost diagnosticate cu probleme grave ale plamanilor cauzate de fumat. Rezultatele studiului arata ca mai putin de 20% din cei diagnosticati cu boli pulmonare au reusit sa renunte la fumat – o statistica ingrijoratoare.

Probabil ca v-ati astepta ca persoanele mai in varsta sa fie mai preocupate de lucrurile care le-ar putea afecta sanatatea. Poate daca persoanelor mai in varsta le-ar fi prezentata tigara electronica, acestea ar putea reusi sa renunte la fumat.

Unele persoane au sustinut ca rata de adoptare a tigarii electronice la persoanele mai in varsta este redusa din cauza unei frici de tehnologie. Stim deja ca persoanele mai in varsta au tendinta sa adopte mai greu noile tehnologii, iar luand acest lucru in considerare, ar fi bine ca cei care au parinti fumatori sa le explice tehnologia destul de simpla din spatele tigarilor electronice si sa incerce sa contracareze orice frica privind utilizarea acestor produse.

Tigaraelectronica-nr1 este gata sa sustina persoanele peste 18 ani care decid sa renunte la fumat cu tigari electronice. Avem toate produsele de care aveti nevoie pentru voi insiva, pentru parinti, familie si prieteni. Toate produsele noastre sunt de inalta calitate si la preturi competitive.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate