În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 10/08/2012 Jack Nicholson abureste tigara electronica

Cateva site-uri de stiri online au publicat un articol saptamana trecuta oferind imagini cu legendarul Jack Nicholson, la un restaurant din Beverly Hills. Imaginile il ilustrau pe Nicholson cu zambetul lui celebru pe fata si cu o tigara electronica in mana. Insa, tigara electronica nu a fost singurul lucru care a atras atentia paparazzilor deoarece actorul isi uitase slitul, de la pantaloni, deschis.

Dar lasand la o parte slitul deschis, suntem bucurosi sa vedem o vedeta de talia lui Nicholson care foloseste e-tigara in public. Jack Nicholson a fost mult timp un fumator inrait si nu s-a sfiit niciodata sa o arate in public, sau chiar in filmele sale. Poate ca fanii lui care vor vedea pozele vor fi motivati si ei sa incerce.

In plus, pe langa Nicholson, exista si multe alte vedete care sunt cunoscute a fi utilizatori de tigari electronice, printre care chiar colegi de scena: Leonardo DiCaprio, Katherine Heigl si Johnny Depp. Dupa cum vedeti, spre deosebire de tigarile clasice, tigarile electronice nu reflecta statutul social al unei persoane, acestea pot fi folosite de oricine. Indiferent ca fumatorii sunt in cautare unei alternative mai sanatoase, sau mai ieftine, sau mai convenabile decat fumatul, tigara electronica este solutia perfecta.

Asa cum se arata si in imaginile cu Jack Nicholson, aburitorii pot folosi tigarile electronice oriunde fara sa isi faca probleme daca fumatul este interzis. Domnul Nicholson probabil ca a aburit in restaurant sau chiar in timp ce semna autografe pe strada, in limuzina in drum spre casa lui si chiar la studiourile de filmare.

Daca esti atat fumator cat si fan al lui Jack Nicholson, de ce sa nu ii urmezi exemplul si sa incerci tigara electronica chiar astazi? Tigaraelectronica-nr1 iti poate oferi consiliere si un model de e-tigara ideal pentru tine.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate