În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 07/08/2012 Tigaraelectronica-nr1: Botezatu are probleme cu inima dar fumeaza ca un „turc”

Catalin Botezatu are nevoie de tigara electronica, tigari electronice

Cu toate ca Botezatu are doua preinfarcturi la activ, designerului de moda pare sa nu ii pese. Acesta a fost suprins fumand ca un „turc” la un eveniment ce a avut loc vineri seara, la Mamaia. Potrivit unor surse designerul a fumat si a baut cafea ore in sir alaturi de Oana si de Catinca Roman. Creatorul de moda este constient de problemele sale cu inima, insa nu poate renunta la tigari.

Cum afecteaza fumatul inima?

Fumatul este un factor de risc pentru bolile de inima, care reprezinta principala cauza de decese din tarile dezvoltate. Fumatul, hipertensiunea arteriala, hipercolesterolemia, sedentarismul, obezitatea si diabetul sunt factorii de risc pentru cardiopatii, dar fumatul este principalul factor de risc pentru moartea subita. Fumatorii care sufera un infarct miocardic prezinta riscuri mai mari de deces la urmatoarul accident, decat nefumatorii. Fumul de tigara poate cauza deteriorarea inimii chiar daca este prezent in nivele foarte scazute, chiar mai scazute decat cele necesare pentru a afecta plamanii.

Daca tine la viata lui Botezatu ar trebui sa se gandeasca serios sa renunte la fumat. Tigaraelectronica-nr1 ii recomanda lui Catalin Botezatu sa incerce o tigara electronica pentru a renunta la fumat.

Potrivit mai multor medici, profesori dar si asociatii, cum ar fi Asociatia Americana a Medicilor de Sanatate Publica (AAPHP) tigara electronica este mai putin daunatoare decat tigarile traditionale. Acest lucru se datoreaza faptului ca tigarile electronice de calitate si fabricate in mod corespunzator nu contin tutun si prin urmare nu produc 4000 de substante chimice din care peste 40 sunt cancerigene si pot cauza cancer pulmonar si boli de inima.

Unde mai pui ca tigara electronica este noul trend in randul fumatorilor. Si cum lui Botezatu ii place sa fie mereu in „pas cu moda” ar putea sa fie incantat de acest gadget care, totodata, ar putea sa ii salveze viata!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate