În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 03/08/2012 Un studiu arata ca o treime dintre fumatorii cehi au incercat tigara electronica

In Republica Ceha, tigara electronica a devenit un fenomen in ultimul an. Foarte multe magazine care vand tigari electronice s-au deschis pe strazile oraselor. Cresterea vanzarilor de tigari electronice reflecta cresterea in popularitate a acestor produse printre fumatorii care doresc sa renunte la fumat oriunde in lume.

Guvernul ceh dezbate in prezent pentru a reglementa tigarile electronice si pentru a le interzice in locurile publice unde fumatul este interzis. Doctor Eva Králíková care conduce Centrul ceh al dependentei de tutun, a realizat un studiu ale carui rezultate au aratat ca o treime dintre fumatorii cehi au incercat tigarile electronice. Potrivit acesteia, „Siguranta lor, dar si eficienta lor, inca trebuie dovedita. Pe de alta parte este important sa subliniem ca nu scot fum. Nimic nu arde in ele si deci, cu siguranta nu produc mii de substante chimice, care sunt prezente in fumul de tutun. Deci riscul este incomparabil cu tigarile clasice si mie nu mi-ar fi teama de ele. Insa ca si doctor nu pot recomanda tigarile electronice pentru ca nu stiu exact ce este in ele, dar pe de alta parte acestea prezinta un risc aproape nul.”

Intrebata de ce guvernele, dar nici autoritatile medicale, nu au certificat oficial tigara electronica ca fiind un dispozitiv de renuntare la fumat, Doctor Eva Králíková a raspuns, „In ceea ce priveste problema de drept, in Republica Ceha, aceasta este clasificata ca facand parte din categoria produselor de tutun, prin urmare nu poate fi comercializata minorilor. Un alt lucru care ramane neclar este cantitatea de nicotina din lichid care este absorbita.”

Doctorul Eva Králíková a mai adaugat si ca nu este de acord cu interzicerea tigarilor electronice in locurile publice in care fumatul este interzis. Potrivit acesteia fumul de tigara clasica ar trebui interzis in toate locurile publice pentru ca acesta pune in pericol sanatatea tuturor. Pericolul pe care il reprezinta vaporii de tigari electronice este aproape inexistent.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate