În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 02/08/2012 Ministerul Sanatatii din Noua Zeelanda spune ca tigara electronica este mai sigura

Un post de televiziune din Noua Zeelanda a dat un apel pentru a sustine tigara electronica, „Fumatorii ar trebui sa aibe mai mult acces la tigarile electronice, ca o modalitate de a incerca sa renunte la fumat.”

Exista mai mult de 1 milion de fumatori in lumea intreaga, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, dar acest numar probabil va scadea daca luam in considerare ca exista mai mult de 3 milioane de fosti fumatori, in lume, care folosesc tigara electronica. Cu toate acestea, multe persoane inca isi pun intrebarea daca tigara electronica este sigura?

In „Fumatul pretutindeni versus FDA”, procesul civil Nr. 09-771 (RJL), Judecatorul Richard Leon a mentionat in decizia sa ca, numai in Statele Unite ale Americii, companiile de tigari electronice „au vandut deja sute de mii de tigari electronice si cu toate acestea FDA nu are nicio dovada ca aceste produse au pus in pericol sanatatea cuiva.”

Probabil acesta este si motivul pentru care Ministerul Sanatatii din Noua Zeelanda a declarat ca „tigarile electronice sunt cu mult mai sigure decat tigarile din tutun.” Potrivit unui articol aparut in New Zealand Herald, Ministerul Sanatatii din Noua Zeelanda a concluzionat ca, „din moment ce tigara electronica livreaza doar nicotina, fara celelalte peste 4000 de substante care se gasesc in tigarile din tutun, este mai sigura decat fumatul. Riscurile pentru fumatori asociate cu expunerea la nicotina pura din tigarile electronice sunt destul de scazute.”

O decizie inteleapta bazata pe fapte si nu pe ipoteze, as putea spune, din partea Ministerului Sanatatii din Noua Zeelanda. Daca si alte ministere din alte state ar gandi pe baza lucrurilor care au avut loc de cand a aparut tigara electronica, probabil ca ar avea aceeasi parere. Sute de mii de oameni mor anual din cauza tigarilor iar multe ministere nici nu iau in calcul aceasta statistica. Poate ca ar fi cazul sa priveasca lucrurile mai mult din punct de vedere practic decat teoretic...

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate