În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 31/07/2012 Tigaraelectronica-nr1 dispune de toate certificatele de conformitate!

Recent am citit pe internet ca s-a constatat ca exista multe persoane care comercializeaza tigari electronice fara sa dispuna de certificate CE. Exista multi vanzatori ambulanti care reusesc sa introduca produse in tara prin cine stie ce metode. Asa cum se face contrabanda cu tigari clasice asa se face contrabanda si cu tigari electronice contrafacute. Numai ca spre deosebire de tigarile clasice unde diferentele nu sunt foarte mari, cele electronice contrafacute diferentele difera mult de cele originale. Diferenta intre o tigara electronica originala si una contrafacuta este data de calitatea produselor din care e realizata, de gustul pe care il ofera dar si de fiabilitate.

Trebuie sa mentionam ca Tigaraelectronica-nr1 dispune atat de certificate CE, care atesta ca produsele sunt in conformitate cu Directivele Europene, dar si de certificate RoHs, care atesta ca produsele nu contin substante periculoase (cum ar fi plumbul, crom hexavalent, cadmiul, polibromatul bifenil (PBB), eteri difenil polibromuratiat (PBDE)).

Comercializam tigari electronice de mai bine de doi ani si suntem printre cele mai vechi companii care se ocupa cu comertul de e-tigari pe internet. De cand ne-am lansat pe piata de tigari electronice am incercat sa oferim consumatorilor nostri produse de calitate, fabricate de producatori renumiti si care sunt in conformitate cu normele Uniunii Europene. Activitatea nostra pe internet se desfasoara in conditii legale.

Printre modelele de tigari electronice pe care le comercializam se numara: Ego, DSE901, DSE108, TGO 901, Ego W Tank, fabricate de renumitul producator Sailebao. De asemenea comercializam si tigari electronice fabricate de producatorul Vipercig: Ego W Vipercig, 901 Vipercig si Ellipse Vipercig.

Dovada a celor scrise mai sus stau miile de fumatori care au incercat sa renunte la tigarile clasice cu ajutorul tigarilor electronice comercializate de noi. De asemenea, puteti gasi declaratiile acestora pe internet, pe forumurile si blogurile de specialitate.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate