În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 26/07/2012 Cosmin Cernat ar trebui sa foloseasca tigara electronica

Ramas fara loc de munca, dupa ce a demisionat de la TVR, Cosmin Cernat pare ca nu se bucura prea mult de decizia luata. Acesta a fost surprins fumand ca un „sarpe” pe strazile Bucurestiului. Tigaraelectronica-nr1 ii recomanda sa incerce tigara electronica pentru a renunta la obiceiul de a fuma, care prezinta numeroase riscuri pentru sanatate.

Pana sa demisioneze Cosmin Cernat a activat ca sef al Departamentului Sport din cadrul TVR. Cernat a luat decizia de a renunta la postul public de televiziune dupa ce a fost audiat de Serviciul Investigari Fraude al Politiei Sectorului 1 in scandalul legat de cedarea de catre TVR la postul Dolce Sport a mai multor competitii sportive, printre care Euro 2012 si Jocurile Olimpice de vara de la Londra. Comentatorul incearca acum sa isi vada de viata personala si sa uite de scandalul in care a fost implicat. Din nefericire, a ales ca tigarile din tutun sa ii stea alaturi in incercarea de a depasi acest moment din viata lui.

Se stie ca pentru unele persoane tigarile din tutun au efect de calmant. De asemenea, se stie ca foarte multe persoane folosesc tigarile din tutun pentru a face fata situatiilor stresante din viata de zi cu zi. Insa, nu trebuie sa uitam ca pe langa placerile pe care fumatul le ofera acesta aduce cu sine si o serie de pericole mari asupra sanatatii.

Tigara electronica este un dispozitiv care ofera fumarilor acelasi sentiment ca si atunci cand ar fuma. Insa, diferenta intre aceasta si tigarile din tutun este ca e-tigara este mai sigura si nu pune in pericol sanatatea utilizatorului.

 

Exista multe vedete la nivel international care au apelat la tigari electronice pentru a renunta la fumat. Prin acestea se numara: Catherine Zeta Jones, Leonardo di Caprio, Katherine Heigl si multi altii.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate