În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 25/07/2012 Gustul tigarii electronice este diferit de cea clasica

Exista foarte multi fumatori care isi pun intreabarea aceasta: 'tigara electronica are acelasi gust cu tigara clasica?'. Raspunsul este unul negativ.

Tigara electronica, spre deosebire de tigara clasica, nu produce fum - deci nu poate avea gust de fum. Intr-o tigara, nu fumul este cel care ne da satisfactie, ba dimpotriva - fumul este cel care ne lasa acel gust neplacut, el lasa un miros urat si produce usturimi la ochi.
Nicotina este substanta din tigara care satisface nevoia de a fuma, nicotina se poate regasi si la tigari electronice, in functie de lichidul ales.

Lichidul pe care il vaporizeaza tigara electronica, contine nicotina in diferite nivele: high, mediu, low si no (fara nicotina).
Avantajul folosirii unei tigari electronice este unul categoric, simtim acelasi lucru ca la fumatul normal insa scapam de problemele medicale, iar din punct de vedere financiar - pretul este mult mai mic.
Totodata, tigara electronica se poate folosi oriunde, inclusiv in spatiile unde fumatul (clasic) este interzis.
Pentru a putea trece pe tigari electronice este important sa accepti schimbarea gustului, la fel de usor ca atunci se schimba marca de tigari fumata in mod obisnuit cu alta.
Gustul ca la tigara pe care obisnuiai sa o fumezi nu il vei gasi cu exactitate.Tigara electronica sustinuta de doctori


Doctorul Joel L. Nitzkin afirma ca American Association of Public Health Physicians Tobacco Control Task Force s-a luptat pentru sanatatea natiunii, vreme de 50 de ani si s-a concentrat pe informarea oamenilor in ceea ce priveste pericolul pe care il reprezinta fumatul.
Doctorul afirma ca tigara electronica este un dispozitiv care ajuta fumatorii sa renunte la acest viciu.
In cazul in care nu sunteti la curent cu noutatile la nivel mondial legate de tigarile electronice, acest rezumat va va ajuta.
Au fost incercate numeroase moduri si metode de a discredita tigara electronica, in special in Statele Unite ale Americii, unde acest dispozitiv este foarte popular si a devenit chiar un trend. Cauza este una simpla, devenind o industrie extrem de dezvoltata si fiind un concept inovativ - tigara electronica este in plina ascensiune, eclipsand piata de tigari traditionale.
Industria de tigari traditionale incearca sa saboteze tigarile electronice din motive evidente, nu isi doresc concurenta si sunt constienti de faptul ca tigarile electronice pun in pericol afacerea lor.
Food and Drug Administrator (abreviat FDA) - este o organizatie din America, organizatie care se ocupa cu reglementari vis-a-vis de alimente si medicamente, a luptat impotriva acestor tigari electronice intr-un mod murdar, intoxicand populatia cu propaganda negativa si idei nefondate. Presedintele American Association of Public Health Physicians Tobacco Control Task Force - Doctorul Joel L. Nitzkin, vrea ca FDA sa-si schimbe atitudinea in ceea ce priveste aceste tigari electronice.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate