În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 25/07/2012 Tigara electronica te poate scapa de viciul fumatului?

Tigara electronica este un aparat cu care poti renunta la viciul de a fuma, fara efort. Ea trebuie aleasa in functie de numarul de pachete de tigari clasice fumate pe zi in mod normal.
Ca pe orice piata, si pe piata de tigari electronice exista foarte multe modele de e-tigari fake (produse slabe din punct de vedere calitativ si contrafacute).
Cu o e-tigara fake, nu veti putea renunta la fumat; de aceea se recomanda achizitionarea unei tigari electronice numai de la distribuitori autorizati.

Exista diferite modele de tigari electronice, pentru diferite tipuri de fumatori, de 1 pachet sau 2 de pachete pe zi, sau chiar mai multe pentru fumatorii inraiti.
Totodata, exista diversitate si in ceea ce priveste lichidele. Exista mai multe intensitati pentru nicotina din e-lichid, in functie de doza fumata in mod obisnuit.


Datorita faptului ca tigara electronica devine un trend dar si datorita rezultatelor pozitive aduse fumatorilor, numarul de persoane interesate de acest dispozitiv revolutionar este in continua crestere.
O greseala des intalnita o reprezinta achizitionarea unei tigari electronice fara a studia inainte caracteristicile acesteia sau cumparandu-se in functie de pretul cel mai mic.
Din aceasta cauza, multi dintre cei care au cumparat tigari electronice fake au ramas dezamagiti de acest produs, nestiind ca produsul cumparat este foarte posibil sa fi fost fake.
Pe piata de e-tigari exista produse originale fie produse fake. Diferentele la gust dar si la modul de functionare sunt mai mari decat la design.
Este greu de diferentiat o tigara electronica autentica de una proasta doar din poze. De aceea se recomanda o informare in acest sens inainte de achizitionarea unei tigari electronice.
Informatii despre e-tigara se pot gasi pe forumuri de specialitate, dar si detalii despre modul lor de functionare.
China este producatorul de numarul 1 de tigari electronice. In China, exista fabrici mari care lucreaza conform standardelor de calitate superioara, insa exista si fabrici care se ocupa cu contrafacerea tigarilor electronice.
Cele mai populare si fiabile modele de tigara electronica din momentul de fata sunt:

DSE108 si DSE901 - tigari electronica recomandate fumatorilor ce doresc o forma de tigara clasica si nu fumeaza foarte mult
seria de tigari Ego W de la Vipercig

Alegerea depinde si de alti factori precum nevoia de longevitate a bateriei, nevoia de mobilitate dar si stilul de fumat.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate