În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 23/07/2012 Utilizator de tigari electronice, "partidul te vrea fumator"!

Ati putea crede ca titlul este un pic exagerat insa, o sa va demonstrez ca nu este deloc asa. Astazi o sa va explic cum mass-media manipuleaza opinia publica si cum opinia publica la randul ei, trateaza cu raceala utilizatorii de tigari electronice si ii fac sa se simta ca si cum ei ar gresi prin faptul ca incearca sa lupte pentru sanatatea lor. Toate aceste actiuni sunt un lant cauzal care duc la o serie de consecinte nefericite.

Producatorii de tutun, pentru ca de aici incepe totul, se simt amenintati de tigarile electronice pentru ca aceste produse ar putea duce la diminuarea drastica a profiturilor lor. Pentru ca vanzarile de tigari electronice sa fie stopate producatorii de tutun au incercat sa creeze o imagine negativa a acestor produse cu ajutorul mass-mediei. Totodata s-au folosit si de guverne care incaseaza foarte multi bani din accizele la tutun.

Dupa ce s-au asigurat ca au informat opinia publica despre ideea ca tigara electronica este cancerigena, daunatoare, toxica etc. au reusit si sa „influenteze” unele guverne atat de tare incat sa interzica acest produs. In tarile in care tigara electronica a fost interzisa lucrurile sunt clare, fumatorii sunt condamnati la moarte pentru ca asa vrea guvernul care este finantat de producatorii de tutun.

In tarile in care tigara electronica nu este interzisa inca, opinia publica este de-a dreptul intoxicata de mass-media, un exemplu elocvent in acest sens este chiar Romania. Oamenii nu stiu exact ce este tigara electronica, la ce este buna sau cum functioneaza insa, stiu sigur ca este un lucru negativ, sau stiu ca este cancerigena ca au auzit la TV, sau stiu ca este toxica deoarece contine antigel s.a.m.d. Si din cauza ca ei stiu toate aceste lucruri, fumatorii care lupta pentru sanatatea lor si care incearca din rasputeri sa renunte la tigarile clasice cu ajutorul acestui produs, sunt considerati niste ciudati si sunt descurajati. Practic sunt incurajati sa fumeze in continuare pentru ca asa le este mai bine.

Si astfel pe sistemul „Partidul te vrea fumator” au ajuns sa decurga lucrurile in lume. Asistam la o manipulare a maselor si am ajuns sa ne luptam pentru binele nostru, pentru sanatatea noastra. Pentru ca asta isi doresc fumatorii, sa renunte la tigarile din tutun pentru a avea o sanatate mai buna. Nu mai descurajati fumatorii si dati-le sansa la un stil de viata mai sanatos!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate